bilgisayarlar iyi ise kaspersky
hocam bende 2 haftadır kullanıyorum bende memnunun. okuldaki öğretmen bilgisayarında da bir senedir kullanıyoruz bir sıkıntı çıkartmadı.dkc' Alıntı:İşletim sisteminiz lisanslı ise Microsoft Security Essentials öneririm. Hem bedava hem de gayet başarılı..
Günahını bile bedava vermeyen Microsoftun böyle bişey çıkardığını görünce hem çok şaşırdım hem de denemek istedim. Bende memnunum, şuana kadar bi sorun çıratmadı.hckaya' Alıntı:hocam bende 2 haftadır kullanıyorum bende memnunun. okuldaki öğretmen bilgisayarında da bir senedir kullanıyoruz bir sıkıntı çıkartmadı.
BEKBELE46' Alıntı:arkadaşlar DYNED kullanmak için BTS sınıfına 20+1 lik lisanlı yazılım almak istiyoruz. bu konudaki görüşleriniz...
Bu üçlüyü kullanabilir, antivirüs için Avira free de seçebilirsiniz.sert_hard' Alıntı:avg free 2011 sürümü ile USB Disk Security kullanacağım. drive vaccine ile muhteşem...
Kesinlikle avira free. Hatta bellekten virüs kapmış bilgisayarları bile avira kurarak otomatik temizliyor. :+1:hayaletxxx' Alıntı:Avira free kurun hem ücretsiz hemde flash diskle gelen bütün virüs spyları engelliyor