arkadaşlar forumlara şöyle bir baktım diğer forumlarda dahil hiç bt sınıfındaki havasız ve sıcak havadan bahseden yok.acaba sadece benim bi sorunum mu bu? ben antalyadayım ve 1 haftadır sınıfta nefes alamıyoruz.tenefüste sınıf havalansın diye içerde ben dahil hiç kimse kalmıyor ama olmuyor olmuyor.....sınıf tam bir hamam(abartmıyorum inanınki)...sınıfın kapısına 1 metre yaklaşınca yüzünüze bi sıcaklık ve pis bi koku(ter vs)vuruyor.içerde ise keseni getirlik bir hava...artık ders işleyemiyorum. derste çocuklarla kapının önünde hava alıyoruz sırayla....
şimdi idareye söyle diyeceksiniz....valla söylemekten dilimde tüy bitti...kendi odalarında(üç idarecide dahil) 18'de çalışan klima, iki pencere açık havadar oda...bende boğuluyorum..bi haftadır derin nefes alamıyorum sınıfta....klima yetersiz diyorum bi çare hala bi sonuç yok.öğrenciler sikayete gidiyorlar..sonuç "git keseni al.bedava hamam sana işte" gibi gayriciddi bir cevap ..bu nasıl bi anlayış yaaa...bu kadar umursamaz nası olabiliyorlar...
kısacası arkadaşlar bu sorun için bi yönetmelik vs yokmu? sınıf ders işleme için müsait değil..1 haftadır astımı olan öğrencilerim derse giremiyor...bunun bir kuralı falan olması gerekmez mi?
lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler
şimdi idareye söyle diyeceksiniz....valla söylemekten dilimde tüy bitti...kendi odalarında(üç idarecide dahil) 18'de çalışan klima, iki pencere açık havadar oda...bende boğuluyorum..bi haftadır derin nefes alamıyorum sınıfta....klima yetersiz diyorum bi çare hala bi sonuç yok.öğrenciler sikayete gidiyorlar..sonuç "git keseni al.bedava hamam sana işte" gibi gayriciddi bir cevap ..bu nasıl bi anlayış yaaa...bu kadar umursamaz nası olabiliyorlar...
kısacası arkadaşlar bu sorun için bi yönetmelik vs yokmu? sınıf ders işleme için müsait değil..1 haftadır astımı olan öğrencilerim derse giremiyor...bunun bir kuralı falan olması gerekmez mi?
lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler