yasarsahbaz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,268 6 Mayıs 2015 #2 Kısmetse Anneler Günü'ne müteakip yapmayı düşünüyorum
habibocak Üye Mesajlar 0 6 Mayıs 2015 #3 Birkaç tane ağ sorusu mevcut. Buradakilere bakarsınız. Hoşunuza gidenleri alırsınız. Elinizde de varsa harmanlayıp güzel bir yazılı hazırlarsınız.
Birkaç tane ağ sorusu mevcut. Buradakilere bakarsınız. Hoşunuza gidenleri alırsınız. Elinizde de varsa harmanlayıp güzel bir yazılı hazırlarsınız.
N nurhans Aktif Üye Mesajlar 154 6 Mayıs 2015 #4 Bir de şu var bu soruları okuyunca benim öğrenciler yine kazan kaldıracak, "çok zor sormuşsunuz hocam" diye... :!:
Bir de şu var bu soruları okuyunca benim öğrenciler yine kazan kaldıracak, "çok zor sormuşsunuz hocam" diye... :!:
habibocak Üye Mesajlar 0 6 Mayıs 2015 #5 Sorular fena değil. Seviye düşükse biraz daha basit sorabilirsiniz.
C canoz06 Site Gezgini Mesajlar 76 7 Mayıs 2015 #6 btt 2. sınav test soruları Ekli dosyalar btt.rar btt.rar 35.1 KB · Görüntüleme: 289
N nurhans Aktif Üye Mesajlar 154 7 Mayıs 2015 #7 canoz06' Alıntı: btt 2. sınav test soruları Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim, sağol hocam :+1:
canoz06' Alıntı: btt 2. sınav test soruları Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim, sağol hocam :+1: