Arkadaşlar, yeni öğretim programındaki öğrenme alanlarından 1.3.1 BİT'in Ürünleri ve 1.3.2 BİT Çeşitleri ne anlama geliyor?
Tam anlamadım hocam, bu saydıklarınız BİT ürünleri sanırım, peki BİT çeşitleri?KöfteHoRr' Alıntı:bilgisayar, telefon, televizyon, kamera vb aklınıza ne gelirse. Ve bunların alt ürünleri (masaüstü bilgisayar, netbook, notebook, ultrabook, tablet gibi...)
Hocam temel olarak benzer şeyler işte. İlk yazdıklarım Bit Ürünleri, bunların alt başlıklarıda bit çeşitleridir. Örneğin bilgisayar bit ürünüdür, masaüstü, tablet, notebook gibi ürünlerde bunun çeşitleridir. Ya da televizyon üründür, lcd, plazma, 3d falan da bunun çeşitleridir.bt.ogretmeni' Alıntı:Tam anlamadım hocam, bu saydıklarınız BİT ürünleri sanırım, peki BİT çeşitleri?KöfteHoRr' Alıntı:bilgisayar, telefon, televizyon, kamera vb aklınıza ne gelirse. Ve bunların alt ürünleri (masaüstü bilgisayar, netbook, notebook, ultrabook, tablet gibi...)
Teşekkürler, ben de merak etmiştimKöfteHoRr' Alıntı:Hocam temel olarak benzer şeyler işte. İlk yazdıklarım Bit Ürünleri, bunların alt başlıklarıda bit çeşitleridir. Örneğin bilgisayar bit ürünüdür, masaüstü, tablet, notebook gibi ürünlerde bunun çeşitleridir. Ya da televizyon üründür, lcd, plazma, 3d falan da bunun çeşitleridir.bt.ogretmeni' Alıntı:Tam anlamadım hocam, bu saydıklarınız BİT ürünleri sanırım, peki BİT çeşitleri?KöfteHoRr' Alıntı:bilgisayar, telefon, televizyon, kamera vb aklınıza ne gelirse. Ve bunların alt ürünleri (masaüstü bilgisayar, netbook, notebook, ultrabook, tablet gibi...)
Sanırım en iyisi yıllık planda ikisini de aynı haftaya yazmakKöfteHoRr' Alıntı:Hocam temel olarak benzer şeyler işte. İlk yazdıklarım Bit Ürünleri, bunların alt başlıklarıda bit çeşitleridir. Örneğin bilgisayar bit ürünüdür, masaüstü, tablet, notebook gibi ürünlerde bunun çeşitleridir. Ya da televizyon üründür, lcd, plazma, 3d falan da bunun çeşitleridir.bt.ogretmeni' Alıntı:Tam anlamadım hocam, bu saydıklarınız BİT ürünleri sanırım, peki BİT çeşitleri?KöfteHoRr' Alıntı:bilgisayar, telefon, televizyon, kamera vb aklınıza ne gelirse. Ve bunların alt ürünleri (masaüstü bilgisayar, netbook, notebook, ultrabook, tablet gibi...)