BTY 1. dönem 1. yazılı

Kodla Büyü

bilisimci61

Süper Üye
Süper Üye
1. yazılıda kullanabileceğim sorular için soru bankası hazırlamaya başladım, aklınıza gelen sorular varsa sizde üzerine ekleme yapıp yeniden paylaşıma sunabilirsiniz. Gerçi herkesin planı birbirine uymuyor ama ben sınava kadar işleyeceğim konu içeriklerini kullandım işine yarayan kullanabilir. kolay gelsin arkadaşlar...

Ekli dosyalar

Laboratuvarı olmayana sözüm yok elbet, ama laboratuvarı olan arkadaşların klasik yazılı yapması bana çok itici geliyor, uygulamalı bir dersin yazılısı uygulamalı olur, klasik yazılı yapacaksanız kaldırsınlar laboratuvarları.
Aldırırsın bir e-posta adresi yazdırırsın wordde bir hikaye, biçimlendirmeleri yaptırırsın sonra Word belgelerini ek olarak e posta ile gönderirler sana, tabi daha birçok yöntem denenebilir, ama klasik yazılı yapmayın arkadaşlar, belki yılların özlemi var yazılıya hasretiz ama olsun önemli olan not vermek, uygulamalı da olsa klasikte olsa not veriyoruz ya, yeter bize, ama dersimizin selameti açısından, uygulamalı yazılı yapmalıyız.

hastasıyız dede' Alıntı:
Laboratuvarı olmayana sözüm yok elbet, ama laboratuvarı olan arkadaşların klasik yazılı yapması bana çok itici geliyor, uygulamalı bir dersin yazılısı uygulamalı olur, klasik yazılı yapacaksanız kaldırsınlar laboratuvarları.
Aldırırsın bir e-posta adresi yazdırırsın wordde bir hikaye, biçimlendirmeleri yaptırırsın sonra Word belgelerini ek olarak e posta ile gönderirler sana, tabi daha birçok yöntem denenebilir, ama klasik yazılı yapmayın arkadaşlar, belki yılların özlemi var yazılıya hasretiz ama olsun önemli olan not vermek, uygulamalı da olsa klasikte olsa not veriyoruz ya, yeter bize, ama dersimizin selameti açısından, uygulamalı yazılı yapmalıyız.

hocam kesinlikle katılıyorum ama iki sınavıda uygulama yapmak istemedim, her dönem 1. sınavları yazılı, 2. sınavları uygulamalı yapacam. hem öyle öğrenciler varki daha fareyi yeni eline almış bu kadar kısa sürede uygulama sınavı yapacak kadar heleki e-posta sistemlerini anlatacak kadar zaman geçmedi. 2. sınava kadar epey yol almış olurlar ve uygulama sınavı için daha uygun olur.

Bana göre 1. sınav yazılı, 2. sınav uygulamalı olmalı... Buradaki sorular bana biraz basit geldi. Ama çocukların seviyeleri önemli tabii bunun için... Teşekkürler...

MADDE 20 — Bir okulda aynı programı uygulayan öğretmenlerin ortak değerlendirme yapabilmelerine imkân vermek üzere her dönemde yazılı sınavların en az biri birlikte düzenlenir. Ortak sınavlar, zümre öğretmenler kurulunca belirlenecek tarihlerde o dersi okutan zümre öğretmenlerince ortak sorular ve cevap anahtarları hazırlanarak yapılır.

hgur' Alıntı:
MADDE 20 — Bir okulda aynı programı uygulayan öğretmenlerin ortak değerlendirme yapabilmelerine imkân vermek üzere her dönemde yazılı sınavların en az biri birlikte düzenlenir. Ortak sınavlar, zümre öğretmenler kurulunca belirlenecek tarihlerde o dersi okutan zümre öğretmenlerince ortak sorular ve cevap anahtarları hazırlanarak yapılır.

Hocam açıklar mısınız bunu?

bilisimci61' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:

hocam kesinlikle katılıyorum ama iki sınavıda uygulama yapmak istemedim, her dönem 1. sınavları yazılı, 2. sınavları uygulamalı yapacam. hem öyle öğrenciler varki daha fareyi yeni eline almış bu kadar kısa sürede uygulama sınavı yapacak kadar heleki e-posta sistemlerini anlatacak kadar zaman geçmedi. 2. sınava kadar epey yol almış olurlar ve uygulama sınavı için daha uygun olur.
ben plana pek uymuyorum hocam, ilk işim e posta adresi aldırmak oldu, alabilenlere + alamayanlara - vereceğimi söyledim, ders 2 saat zaten birbirlerine yardımcı olup bir şekilde adresi alıyorlar hocam alamayan bir elin parmaklarını geçmiyor, her hafta da yapacağım etkinliklerden not vereceğimi söyledim, ben ilk ders anlatıyorum 2. ders onlar arı gibi yapmaya çalışıyorlar, yeterki 1 kişi yapsın diğerleri o yapan kişiye yapışıp öğreniyorlar, yeterki sen onları köşeye sıkıştır, arı gibiler hocam çabuk öğreniyorlar. :)

portatak' Alıntı:
hgur' Alıntı:

Hocam açıklar mısınız bunu?
Hocam ortak sınav sorularını zümrenle birlikte hazırlayacaksın tüm sınıflar için çıktısını alacaksın. Aynı ders saatinde tüm okul senin dersinden sınav olacak. Bu her sene zorunlu dersler için boyle oluyordu. Bu sene Matematik, Fen ,İngilizce,Din K. ve Türkçe için merkezi ortak sınav olacak.

Geri