BTY 1. DONEM 1. SINAVI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ckayatr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Emeğinize sağlık hocam, soruları inceledim güzel olmuş. Her türden soru olması müfettişlerin istediği gibi.
5. ve 6. sınıfları ortak mı yapıyosunuz?

Muzilla' Alıntı:
Emeğinize sağlık hocam, soruları inceledim güzel olmuş. Her türden soru olması müfettişlerin istediği gibi.
5. ve 6. sınıfları ortak mı yapıyosunuz?
evet hocam 5 ve 6. sınıflarda aynı planı işliyorum soruları da aynı yaptım. teşekkürler

karinca_52' Alıntı:
ben 5 lere farklı 6 lara farklı yapıyorum malum 5 ler ilk kez öğreniyor
hocam benim 5 ve 6 ların bir farkı yok hepsi bu konularda zayıflar onun için temeli sağlam yapalım bari diye aynı konuları işliyorum.

hep teorik bilgi vermişsiniz başlarda çocuklar sıkılmıyor mu enteresan, bizimkiler ne zaman bilgisayarda uygulama yapacaz diye gözümün içine bakıyor. ama sınav kağıdı güzel olmuyor elinize sağlık.

aşağı yukarı aynı konuları işlemişiz,bende 5-6 lara aynı planı uyguluyorum,gerçekten blgisayar konusunda çok zayıflar..
tşk hocam

hocam 11. soruda rami sorduğun soruda cevabı soruda yazmışsın sanırım "Ram bellekler bir bilgisayarda verilerin geçici olarak depolandığı yerdir."

Evet ben de bunu yazacaktım hocam, sınavı yapmamışsındır herhalde henüz, cevabı soruda var zaten :( Uygulamadan değiştirirsen soruyu iptal etmek zorunda kalmazsın en azından ;)

paylaşım için teşekkürler. güzel hazırlanmış elinize sağlık.
Ancak öğrenciler soruları buradan araklamasınlar sakın

teşekkürler hocam çok işime yaradı üzerinde ufak tefek degişiklikler yapılınca tam bana göre oldu. :):)

Laboratuvarı etkin kullanamadığım için böyle bir sınav ve plan benim için de uygun olacaktır.Elinize sağlık

ziyaunal' Alıntı:
hocam 11. soruda rami soran soruda cevabı soruda yazmışsın sanırım "Ram bellekler bir bilgisayarda verilerin geçici olarak depolandığı yerdir."
Yok hocam daha sinav yapmadim bu taslak zaten ben de fark edip soruyu degistirmistim :)

Teşekkürler hocam güzel olmuş :+1: :+1:

Bende hafta sonu bişeyler hazırlamayı düşünüyorum. Hazırlayınca burayada eklerim. Soru havuzu olsun :)

s_kajmeran' Alıntı:
Bende hafta sonu bişeyler hazırlamayı düşünüyorum. Hazırlayınca burayada eklerim. Soru havuzu olsun :)
bence de ekleyelim arkadaşlar. değişik sorular kaliteli sınavlar hazırlamamıza yardımcı olur

Geri