BTY 2. Dönem 1. Sınavım (biraz kolay mı ne?)

Kodla Büyü
hocam şunu söyleyeyim ben size, öğrencilere cevaplarını verseniz bile soruların bir kaç tanesini yapamayan gene de çıkacak onun için kolay olup olmaması çok da önemli değil

hocam bize kolay geliyor ama çocuklar en basit sorularda bile hata yapabiliyor...teşekkürler bu arada :D

Elbette zayıf alanlar çıkacaktır ancak sınıfın yarısının 100 almasından da kormuyor değilim hani. Hayırlısı bakalım. Okumaya başlayalım bakalım kağıtları.

bende çok kolay soruyorum galiba sınıfın yarısı 5 alıyor .Bir sorun olurmu ki .Benden sonraki öğretmen inşallah bunlar bişey öğrenmemiş demez

Hocam hiç de kolay değil. Bence birçok öğrenci yapamayacaktır diye düşünüyorum. Sınavı yaptıktan sonra tekrar buraya geri dönüş yaparsanız güzel olur. Arkadaşların da dediği gibi öğrencilerin sağı solu belli olmuyor.

Hocam öncelikle ellerinize sağlık.
Özellikle 9 ve 10. sorular çok orjinal olmuş onu söyleyeyim. Benim anlamadığım öğrenciler ilk 8 soruyu cevaplayıp
sonra kalan iki soruyu da internetten mi yapıyor, nasıl uyguladınız sınavı?

fpekel' Alıntı:
Hocam öncelikle ellerinize sağlık.
Özellikle 9 ve 10. sorular çok orjinal olmuş onu söyleyeyim. Benim anlamadığım öğrenciler ilk 8 soruyu cevaplayıp
sonra kalan iki soruyu da internetten mi yapıyor, nasıl uyguladınız sınavı?
Evet hocam aynen dediğiniz gibi oluyor. Mailime gelen cevapları da sınıflara göre klasörlere atıyorum. Orada duracak 2 yıl kadar.

Uygulama haricindeki soruları çok kolay tuttum ki öğrenciler uygulamalarda zorluk yaşasalar bile(ki yüzde 80 civarı yapar bence) biraz puan alabilsinler.

Geri