bty değerlendirme

Kodla Büyü
meraba arkadaşlar; bilişim öğretmeni değilim. ama bu derse ben giriyorum. sziden bir konuda görüşlerinizi rica ediyorum. bty 5 ve 6. sınıflar için kaç yazılı yapıyorsunuz. yazılı dışında ayrıca değerlendirmeyi nasıl yapıyorsunuz. örneğin performan, proje vs veriyormusunuz. ders içi etkinlik kaç tane veriyorsunuz. ben şu ana kadar sadece 1. yazılı yaptım. başka bişey yapmadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.

2 yazılı yapman lazım en az, 3 de olabilir istersen.. proje isterlerse sizin proje çalışmanız zor olabilir bilgisayarla aranız iyi değilse, bu yüzden başka derse yönlendirebilirsiniz proje almak isteyenleri.. performans için de forum da konu başlıklarından takip edin.. ya bilgisayarla ilgili bir konu verin afiş veya kağıt üzerinde bir araştırma ödevi gibi, ya da başka bir konuyu bilgisayar üzerinde rapor oluşturmaları gibi (word programında felan), bunun dışında bir de bildiğimiz sözlü notu var ders içi etkinliklere katılım yani

impetus23' Alıntı:
2 yazılı yapman lazım en az, 3 de olabilir istersen.. proje isterlerse sizin proje çalışmanız zor olabilir bilgisayarla aranız iyi değilse, bu yüzden başka derse yönlendirebilirsiniz proje almak isteyenleri.. performans için de forum da konu başlıklarından takip edin.. ya bilgisayarla ilgili bir konu verin afiş veya kağıt üzerinde bir araştırma ödevi gibi, ya da başka bir konuyu bilgisayar üzerinde rapor oluşturmaları gibi (word programında felan), bunun dışında bir de bildiğimiz sözlü notu var ders içi etkinliklere katılım yani

en az 1 hocam, müfettiş bizzat kendisi dedi.

a) Yazılı sınavlar, haftalık ders saati sayısı bir veya iki saat olan dersler için ikiden; üç ve daha fazla olan dersler için ise üçten az olamaz.

bir yanlışlık olmasın??

müfettişin söylemesine bakmayın hocam, neye dayanarak (bir yönetmelik vs.) bunu söylüyorsunuz?

Yani 3 yazılı da yapabilyo muyuz benim ilk yazılılar çok düşük de naapsam diye kara kara düşünüyorum

Geri