BTY DERSİ 5. SINIF ile 6. SINIF KONULARI FARKLI MI OLACAK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tugra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tugra

Üye
Arkadaşlar geçen yıl BTY Dersi 5. sınıfta işlediğim konuları 6. sınıfta da işleyecek miyim? Yani konular aynı mı?
Öğretim programında 5. sınıf ile 6. sınıf arasında bir ayrım ya da fark yok...

dersin kitabı olmadığı için ona sen karar vereceksin kimse sana ne anlatıyorsun diye sormaz kafana göre takıl

bilgi ve iletişim teknolojisi yazmakta ama planını bu kitaba göre yaparsan birşey de olmaz.
bunu ben de düşüneyim aslında.
en azından bir kitaba göre takip etmek daha güzel olacaktır.

o kadar ciddiye alınmıyoruz ki bir klavuz kitap çıkarmaya bile tenezzül etmiyorlar. sadece öğretim programı, ne demek istediği bile anlaşılmayan genel genel cümleler... her öğretmen kendi kafasına göre takılıyor. ülke geneli bir derste birlik yok bütünlük yok. bir öğrenci a okulunda bütün yıl boyunca sadece word görürken b okuluna gittiğindebaşka konuların da işlenmiş olduğunu görüyor.
bundan sonra bunlardan biri çıkıpta "çağ artık bilişim çağı" diyen olursa herhalde kafasını kırarım :verymad:

kct06' Alıntı:
o kadar ciddiye alınmıyoruz ki bir klavuz kitap çıkarmaya bile tenezzül etmiyorlar. sadece öğretim programı, ne demek istediği bile anlaşılmayan genel genel cümleler... her öğretmen kendi kafasına göre takılıyor. ülke geneli bir derste birlik yok bütünlük yok. bir öğrenci a okulunda bütün yıl boyunca sadece word görürken b okuluna gittiğindebaşka konuların da işlenmiş olduğunu görüyor.
bundan sonra bunlardan biri çıkıpta "çağ artık bilişim çağı" diyen olursa herhalde kafasını kırarım :verymad:

:alkis: :alkis: :alkis:

Arkadaşlar burada olan planı geçen sene 5 ve 6 lara işledik zaten bu sene 6 lara aynı şeyi işleyemeyiz bir çözüm bulmalıyız.

bu kitabı çok beğendim arkadaşlar varsa yıllık planı vs sene başında hazırladığımı değiştirip bu kitabı kullanmayı düşünüyorum.

Geri