BTY ders kitabı için Bakan ve Talim Terbiye kuruluna E-posta

Kodla Büyü

kirbiyik

Site Gezgini
Değerli meslektaşlarım 2014-2015 yılında kitabımızın basılması için MEB ve TTK ya hepimi e-posta gönderelim.
Aşağıdaki gibi bir e-posta iletisini ttk_derskitaplari@meb.gov.tr ve nabi.avci@tbmm.gov.tr adreslerine gönderelim. Yoksa ders kitabımızın basılacağı yok.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Sayın Bakanım,
Sayın Talim ve Terbiye Kurulu Yetkilileri,

Ben bir Bilişim teknolojileri öğretmeniyim.
Bilişim teknolojileri dersimiz okullarımızda uzunca bir zamandır ders olarak
okutulmakta. Bilgi çağını yaşadığımız bu yüzyılda; bizler bilginin ve bilişimin hak ettiği değeri
göreceğini yürütülen projelerde umut olarak görürken dersimizin bir kitabının
dahi olmadığını görmek ise bizleri hem çok üzmekte hem de motivasyonumuzu
kırmaktadır.

5 ve 6. sınıflarda bilişim teknolojileri ve yazılım dersi seçmeli olarak -bir saat- okutulurken dahi kitabımız varken mevcut durumda -iki saat- ve zorunlu olduğu halde kitabımızın olmaması bizler için gerçekten çok şaşırtıcı ve üzücü bir durum.

Bir bilişim teknolojileri öğretmeni olarak bu durumu tüm meslektaşlarım adına sizlerle paylaştım.
Yurt genelinde eğitim birliği ve standartlaşmış bir eğitim olmasını istiyor ve diliyoruz.
2014-2015 eğitim öğretim yılı başında okullarımıza gönderilen kitaplar arasında bilişim teknoloji ve yazılım ders kitabını da görmek istiyoruz.

Saygılarımla...
Ad soyad
-------------------------------------------------------------------------------------

aakcakaza' Alıntı:
aslında günlük plan sıkıntısı olmasa bence kitabın olmaması daha güzel.

nasıl güzel oluyor anlamıyorum ?

öğrencilerin motive olamamaları bile başlı başına berbat bir durum
çocuk eve gidince tekrar edemiyor elinde kaynağı yok
bu yüzden not aldırmak zorunda kalıyoruz zaten zaman sıkıntısı var daha da az zamanımız kalıyor
olaya hangi boyuttan baktınız merak ettim açıkcası

Geri