BTY dersi (2 saatlik ders) tek tek bölünebilir mi?

Kodla Büyü

kayra_emir

Site Gezgini
16 saat dersim var. 5. ve 6. sınıflara ve bir tane blok dersim yok bölmüşte bölmüşler....
Bu 2 saatlik ders bölünebiliyor mu? :x

Valla gayet güzel bölüyorlar benim dersler parça pinçik denilecek tabirde bir ders pazartesi biri cuma sen düşün artık

Ben şahsen programı hazırlayan arkadaşlar sorduğunda bölünmesini istedim. Çocukların derse hazır hale gelmeleri zamanımı çalmıyor. Kalabalık okullarda sıkıntılı olabilir ama benim için bölünmesi daha iyi. Çocuklar haftada bir gün BTY dersi göreceğine 2 gün görüyor. 5 ve 6. sınıflara salı ve perşembe günleri dersim var. Derslerin bölünmemesi gerektiğine dair resmi bir durum olduğunu zannetmiyorum. Var mıymış ki?

HIMM ANLADIM BÖLÜNEBİLİYOR YANİ... :o ÇOK KÖTÜ Bİ DURUM... uygulamalı bir derste kesinlikle bölünmemeli
dersimin verimliliği alt üst oldu.... bi dersin yarısında anlatıyordum diğer 1,5 unda uyguluyorlardı rahat rahat çalışıp toparlıyorduk... herşeymi olumsuz olur ya :-1:

Eslivya' Alıntı:
Ben şahsen programı hazırlayan arkadaşlar sorduğunda bölünmesini istedim. Çocukların derse hazır hale gelmeleri zamanımı çalmıyor. Kalabalık okullarda sıkıntılı olabilir ama benim için bölünmesi daha iyi. Çocuklar haftada bir gün BTY dersi göreceğine 2 gün görüyor. 5 ve 6. sınıflara salı ve perşembe günleri dersim var. Derslerin bölünmemesi gerektiğine dair resmi bir durum olduğunu zannetmiyorum. Var mıymış ki?

okul büyük olunca hocam hiç bi ders bölünmeye layık görülmüyor bty ye görüldüğü kadar... soruncada sen zaten bütün gün okuldasın hocam önemlimi .... verimlilik önemli değil zaten önemli olan derse girip çıkmak BAZILARI İÇİN...

HOCAM PROGRAM YERLEŞMİYOR DİYE DAHA ÖNCE BÖLÜNEN DERS GÖRDÜNÜZ MÜ?

BEDEN EĞİTİMİ = 2 SAAT BÖLÜNEN GÖRDÜNÜZ MÜ?
DİN KÜLTÜRÜ = 2 SAAT BÖLÜNEN GÖRDÜNÜZ MÜ?

bİLŞİM ÖĞRETMENİ = ÜVEY EVLAT
BTY DERSİ = LÜZUMSUZ DERS

olcaysahan' Alıntı:

kusura bakmayın da çok karamsar gördüm hocam.

eses' Alıntı:
olcaysahan' Alıntı:

kusura bakmayın da çok karamsar gördüm hocam.

estağfuruullah hocam sizin niye kusurunuza bakalım asıl kusurlu olanlar kendilerini iyi bilirler ama pişkinliklerinden sesleri çıkmaz

Aynı durum bende de mevcut. Diğer branşların hiçbirisinde 1+1 şeklinde bölünme yok fakat müdür yardımcısı ile aram bozuk olduğu için, daha doğrusu kıl birisi olduğu için dersimi 1+1 şeklinde paramparça etmiş. Bir kasıt olduğu kesin. Resmi bir yol yok sanırım ama ben kasıt olduğunu düşünüyorum ve dersimin verimliliği düşüyor diyerek müfettiş talep edeceğim. Tecrübeli arkadaşların fikirlerine açığız.

müdüre itiraz edin hocam lab varsa okulunuzda bu şekilde yıllık plandaki kazanımları yetiştiremem deyin. Ama özellikle lab yoksa değersiz ve gereksiz ders görüldüğü için öyle ayarlamışlardır.

Allah kolaylık versin. Bu idareler neden böyle şeyler yapar anlam veremiyorum. yani şurada iki saat ders neden böyle ederler ne isterler anlamıyorum. Anasını satayım beden dersinde eline topu alıp oynuyorlar çok faydalı bizim ders faydasız... :verymad:
Çok şükür bizim ilçedeki müdürler o şekilde davranmıyorlar.

by_zamansiz' Alıntı:
Allah kolaylık versin. Bu idareler neden böyle şeyler yapar anlam veremiyorum. yani şurada iki saat ders neden böyle ederler ne isterler anlamıyorum. Anasını satayım beden dersinde eline topu alıp oynuyorlar çok faydalı bizim ders faydasız... :verymad:
Çok şükür bizim ilçedeki müdürler o şekilde davranmıyorlar.
Tam da dediğiniz gibi müdür yardımcısının branşı beden eğitimi ve adam erkekleri futbol sahasına gönderiyor, kızlarla da yakar top oynuyor. 6 saat dersi var adamın, 2+2+2 şeklinde 3 güne yaymış ki 3 gün eşofmanla geleyim diye. Biz de uğraşalım ki dersimiz 1+1 şeklinde bölünüyor diye. Allah ıslah etsin.

Arkadaşlar Dersin bölünebilmesi ya da bölünememesi ile ilgili bir kesin bilgi nerden bulabiliriz...

Geri