BTY Dersi Başarı Grafiklerimizi Paylaşalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmetfx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ahmetfx

Süper Üye
Süper Üye
Evet arkadaşlar e-okul üzerinden bu grafiği Hızlı Not Girişi ekranından Yazdır düğmesine tıkladıktan sonra IOK10006R94 Öğretmen/Ders/Öğrenci Başarı Listesi rapor seçeneğinden alabiliyorsunuz. Bizimkilerin durumu kötü, 2. sınavda biraz düzelmeler var ama..

Ekli dosyalar

• btbasarigrafik2.png
    btbasarigrafik2.png
    54.5 KB · Görüntüleme: 1,798
Paylaşmış olduğunuz grafikte, dersin başarı yüzdesi ve puan ortalamasının düşük olması ve çok düşük not alan öğrenci sayısının fazla olması ilk göze çarpan sonuçlar sanırım.

bote67' Alıntı:
Paylaşmış olduğunuz grafikte, dersin başarı yüzdesi ve puan ortalamasının düşük olması ve çok düşük not alan öğrenci sayısının fazla olması ilk göze çarpan sonuçlar sanırım.

Soruları okumadan sallayanlar var, diğer birçok ders ile paralel sonuçlar.. Yani benim dersimden 1-2 alıp da diğer derslerden 4-5 alan yok gibi..
2. sınavda böyle sorular sordum artık düşünün:

10. Aşağıdaki kelimelerden hangisi insan vücut yapısı dikkate alınarak tasarlanmış araçlar için kullanılır? ( 5 p)
A) Elektronik B) Manyetik C) Hipertonik D) Ergonomik
11. Aşağıda verilenlerden hangisi bir işletim sistemi değildir? ( 5 p)
A) Windows B) iOS C) ÇitOS D) Android

5 ler ikinci sınavı olmadı daha. Ortalama belki biraz daha yükselebilir.

Ekli dosyalar

• 1_01.jpg
    1_01.jpg
    375.4 KB · Görüntüleme: 1,999
Benimki de bu şekilde. 6 tane devam etmeyen öğrenci var. 0 ortalaması olanlar onlar yanlış anlaşılmasın :)

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    80.2 KB · Görüntüleme: 1,940
ahmetfx' Alıntı:
Evet arkadaşlar e-okul üzerinden bu grafiği Hızlı Not Girişi ekranından Yazdır düğmesine tıkladıktan sonra IOK10006R94 Öğretmen/Ders/Öğrenci Başarı Listesi rapor seçeneğinden alabiliyorsunuz. Bizimkilerin durumu kötü, 2. sınavda biraz düzelmeler var ama..

KrdvO7.png

hocam bende yazdır pasif. idare şifresi ile mi giriyoruz?

asacan' Alıntı:
ahmetfx' Alıntı:

KrdvO7.png

Yok hocam kendi şifrenle aktfi olması lazım.

bende böyle grafikler çıkmadı
bir tek kağıt çıktı başarı yüzdesi diye
buldum üstünde grafikler varmış:)

Şimdi baktım da fena gözükmedi grafik :)

Ekli dosyalar

• başarı grafiği.jpg
    başarı grafiği.jpg
    278.9 KB · Görüntüleme: 1,798
sürekli devamsız öğrenciler bu grafiği bozuyor..ben kimseye 0 vermedim...ama bende 10 kişi 0 görünüyor...onlarda sürekli devamsız

ahmet hocam teşekkürler

Ekli dosyalar

• bty_elrond.jpg
    bty_elrond.jpg
    152.3 KB · Görüntüleme: 1,785
bende durum pek iç açıcı değil :( bu arada öğrenci sayım da az değil hani.

Ekli dosyalar

• not.png
    not.png
    6.2 KB · Görüntüleme: 1,768
Başarının %100 olması yanıltmasın, seviyesi iyi olan bir okuldayım.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    110.7 KB · Görüntüleme: 931
Bu da benimkiler. zayıf olanların çoğu sınava girmedi. notlarını girince başarı yüzdesi biraz daha değişir.

Ekli dosyalar

• gra.jpg
    gra.jpg
    92.3 KB · Görüntüleme: 925
yatılı öğrencilerimiz ortalamanın baya baya altında.. hiç bi şey umurlarında değil, sınava girip girmediklerini bile hatırlamıyorlar, tüm branş öğretmenleri olarak okulda aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.. :cry:

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    74.9 KB · Görüntüleme: 922
güzel bir başlık Ahmet hocam ben de yarın son sınavlarımı yapayım grafiği yayınlarım.
yalnız o dediğiniz soruları 2. sınavınızı yayınlamadınız sanırım görmedik :?:

ahmetfx' Alıntı:
bote67' Alıntı:

Soruları okumadan sallayanlar var, diğer birçok ders ile paralel sonuçlar.. Yani benim dersimden 1-2 alıp da diğer derslerden 4-5 alan yok gibi..

10. Aşağıdaki kelimelerden hangisi insan vücut yapısı dikkate alınarak tasarlanmış araçlar için kullanılır? ( 5 p)

11. sorunun doğru cevabına bayıldım :puhaha:

ahmetfx' Alıntı:
asacan' Alıntı:
ahmetfx' Alıntı:

KrdvO7.png

Bir ben yapamadım sanırım.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 905
asacan' Alıntı:
ahmetfx' Alıntı:
asacan' Alıntı:
ahmetfx' Alıntı:

KrdvO7.png

Bir ben yapamadım sanırım.

hocam tarayıcı ie kullanın

Bu da benim okulun başarı durumu. bizde devamsızlık pek olmadığı için gayet rahatım.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    66.5 KB · Görüntüleme: 890
ahmetfx' Alıntı:
bote67' Alıntı:

c) ÇitOS
:puhaha: hocam nereden aklına geldi böyle bir şık. :lol:

Geri