BTY Dersime Formatör girebilir mi?

Kodla Büyü

buyey

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar. ben normalde öğleciyim ve formatörüm. ne yazıkki sabahtan girmem gereken 2 saat ders var bana çok sıkıntı olacak. bu 2 saat derse formatör ama branşı sosyal bilgiler olan diğer arkadaş girebilir mi?

cevaplarınız için teşekkür ediyorum. dün bir arkadaşımla konuştum onların okulda teknoloji tasarım öğretmeni olan müdür yardımcısı bty derslerine giriyormuş. yalnız okulda teknoloji tasarım dersi yokmuş. mevzuata göre uygun mu bu?

Hocam okulda öğretmen yoksa yapılması gereken milli eğitime bildirilir eğer yakın bir okulda varsa görevlendirilir. Eğer ders sayısı 3-4 saatse pek uğraşmzlar. Müdür yardımcısı 6 saat girmesi gereken ders yerine girer.

Ders kadronuzun bulunduğu okulda ise sizin dışınızda başkası giremez. çünkü Bt rehberliği görevlendirmenizin yapılabilmesi için okuldaki derslerin tamamı sizin tarafınızdan doldurulması gerekir. Bununla ilgili maddeyi görevlendirme ilgili yazıda bulabilirsiniz.

Ders kadronuzun bulunduğu okulda ise sizin dışınızda başkası giremez. çünkü Bt rehberliği görevlendirmenizin yapılabilmesi için okuldaki derslerin tamamı sizin tarafınızdan doldurulması gerekir. Bununla ilgili maddeyi görevlendirme ilgili yazıda bulabilirsiniz.
çok teşekkür ederim hepinize. meseleyi gayet iyi anladım sağolun...

2 saat dersi sabahların son 2 saatine yapsın müdür yardımcısı arkadaş. O gün okula 1-2 saat erken gidin hocam. En iyi çözüm bu gibi

2 saat dersi sabahların son 2 saatine yapsın müdür yardımcısı arkadaş. O gün okula 1-2 saat erken gidin hocam. En iyi çözüm bu gibi
hocam o konuda sıkıntı yok küçük bebeğimizden dolayı zaman problemi oluyor sadece. daha öncede giriyordum zaten sabahtan ders olduğunda ama bu sefer biraz zor olacak. bakalım hayırlısı İnşallah...

Geri