BTY Dersinde Sınav Yerine Ders İçi Performans notu verme

Kodla Büyü

elektronikci

Site Gezgini
Arkadaşlar dikkat ettimde bi çok arkadaşımız sınav yapıyor. bence bu ders uygulamaya dönük olduğu için sınav yapmak mantıklı değil. öğrenci bilgisayarda uygulama yaparken denem yanılma yoluyla bi şekilde doğruyu buluyor. ama sınavda bunu yapması zor. biz bile bazen wordde neyin nerde olduğunu unutuyoruz ancak bilgisayarda kurcalayınca aklımıza geliyor.
bu nedenle ben sene başı zümremde sınav yerine ders içi performans notu vereceğimi karar aldım. müfettiş geldiğinde uygundur hocam olabilir dedi.

Okulda BT sınıfı olması, okuldaki BT sınıfındaki bilgisayar sayısı, sınıflardaki öğrenci sayıları, evinde bilgisayar olan öğrenci sayısı, işlemiş olduğunuz konular arasında tanımların ve genel bilgilerin olmaması ve diğer unsurların uygun sayıda olması gibi faktörler bir araya gelmiş sanırım.

hocam, çoğumuzun yıllık planında ilk konular zaten uygulamaya yönelik değil, 2. sınavı uygulama yapmayı düşünüyorum ben. sizin yıllık plan nasıl ki

hocam ben 1 yazılı , 1 uygulama yapacam ama uygulama sınavını e-okulda uygulama sınavı diye bölüm yok sanırsam sınavlar bölümüne yazacaz. ayrıca performans ve proje vermek zorundamıyız. yoksa öğrencinin seçiminemi bağlı acaba?

ilk konularımız yazılıya uygun bugün sınav yaptım 75 puanlık yazılı 25 puanlıkta uygulama. 2. yazılı sınavında 50 puan yazılı 50 puan uygulama yapacam

hocam 2 sınav notu verilecek.( ister uygulama yapın ikisinide ister yazılı. Ben 1 yazılı 1 uygulama yapacağım.) ayrıca 1 performans ödevi verilmek zorunda.

Geri