bu çoklayıcıdan kullanan var mı?

Kodla Büyü

blackpeace123

Seçkin Üye
Seçkin Üye
30.041.1284.020901t3.jpg

yukarıdaki vga çoklayıcı kablodan alacağımda. kullanan var mı. sorun çıkarır mı? yorum yazarsanız sevirim.

bir önceki okulumda bu ara kablodan vardı, kabloyu çekiştirince çıkma sorunu olsa da genel olarak bir sorun çıkarmadı...Paket lastiğiyle iki ucu birbirine tutturmuştuk...

ben önceki okulumda da suan çalıstıgım okuldada kullanıyorum gayet memnunum. alıp kullanabilirsin hocam iş görür.

Hocam bu tarz çoklayıcılarda genelde titreme olabiliyor. Sebebi de mevcut ekran kartı sinyalini ikiye bölüp hem projeksiyona hem de monitöre gönderdiği ve ekran kartı frekansı da yeterli gelmediği için iki görüntüde de titreme olabiliyor. Elektrik beslemeli olan çoklayıcılarda ekran kartından alınan sinyal aynen hem projeksiyona hem monitöre gönderildiği için bu tarz sorunlarla karşılaşılmıyor. Ama tabii ki bu kablo daha ucuz olduğu için biz de okulda bunu kullanmak zorunda kalıyoruz.

ben 5-6 bilgisayarda kullanıyorum. görüntü kalitesi bozuluyor. özellikle lcd tvde görüntü kalitesinin bozulduğu belli oluyor.

bu birazda şansınıza bağlı bazıları iyi görüntü verebiliyor ama
bazılarında sorun yaşayabilirsiniz. bu biraz da ekran kartınızla ile ilgili bir sorun olabilir.
ekran kartı yeterli sinyali göndermezse birinde görüntü alırken diğerinde görüntü
alamayabilirsiniz. bi deçözünürlüğ düşürmenizde fayda olabilir.
sorunsuz bir çoklayıcı isterseniz vıdeo splıtter öneririm.

keyloger' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/cevre-birimleri-yazici-projeksiyon-akilli-tahta-f109/hem-projeksiyon-hem-monitorde-kaliteli-goruntu-t51778.html

bu sayfadaki aparatı tavsiye ederim...

yorumlardan biraz problemli olduğu bahsedilmiş. illa para verecez de büyük vga çoklayıcı alacağız anlaşılan.

hocam ben hala kullanmaktayım bu üçüncü yılı ve hiç sorun çıkmıyor rahatlıkla kullanabilirsiniz :):)

projeksiyon kapalı iken renk solukluğu yaşıyorum . açılınca düzeliyor.

Ben de bunu görevlendirme ile gittiğim bir okulda görmüştüm.Hemen gittim kadromun oldğu okul için aldım.Projeksiyonda görüntü iyi ama benim ekranda çatallanma oluyo görüntüde.Yine de idare ediyo.gerçi ben o parçayı aldıktan sonra projeksiyonu aldılar benden akıllı tahtalar için kullandılar.Parça elimde kaldı yani :D

hocam ben kullanıyorum memnun değilim. renkler solgunlasıyor ve titreme var. bu aparatı aradan çıkarıp direk kasaya bağlayınca monitörü fark bariz sekilde belli ediyor.

Okulumdaki 5-6 sınıfta kullanıyoruz hiç bir sorunla karşılaşmadım veya hiç bir şikayet gelmedi 1 senedir diyeyim..

Geri