Bu öğrenci geçer mi?

Kodla Büyü

bote22

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar tüm uygulama ödevlerinde(ki sınıfta yaparız) 100 alan sınıfta her etkinliği ilk bitiren diğer arkadaşlarına da yardım eden öğrencim 1. sınavdan 23 2. sınavdan 30 aldı. idare geçemez zayıf olacak notu diyor. zaten kalma yokmuş. Ama ben vicdanen rahat edemiyorum bu öğrenciye zayıf vermeyi. ne yapmalıyım insiyatif kullanabilir miyim?

proje ödevi verin hocam, projede sınav notu gibi etkili sonuçta... projeden 100 alsa işte durum düzeldi. sınıf içi performansa, performans görevine de verirseniz yüksekten düzelir gider.

hocam müdür neden karışıyor ki? kendi inisiyatifinizi kullanın bence.. performans notundan yola çıkarak işinizi halledebilirsiniz..

Hocam 2 sınav 1 sözlü notu olsa 50.6 yapıyor. Bu durumda zaten geçiyor değil mi?

2 yazılı sınav 1 performans 2 ders içi etkinlik notu veriyorum ben. Siz niye öyle yapmıyorsunuz. Birde müdür ne hakla karışıyor işinize

hocam işte sorun orada başlıyor madem kağıtta yapamıyor bilgisayarda nasıl yapıyormuş? olmazmış. ona uygun perf. notu düşürülmeliymiş. 1. dönem aynı öğr. performans ve projeyle geçmişti sonradan fark ettikleri için bir şey yapamamışlardı. o öğrenciye bakılmış sanırım.

hocam hakkaten nasıl böyle bi ögrenci sınavda bu kadar kötü almış, soruları farklı mı sordunuz acaba?

bote22' Alıntı:
hocam işte sorun orada başlıyor madem kağıtta yapamıyor bilgisayarda nasıl yapıyormuş? olmazmış. ona uygun perf. notu düşürülmeliymiş. 1. dönem aynı öğr. performans ve projeyle geçmişti sonradan fark ettikleri için bir şey yapamamışlardı. o öğrenciye bakılmış sanırım.
peformans = sözlü???

puan çizelgesi olan bir göreve siz nasıl istediğiniz notu düşebilirsiniz? Çocuk performansda 100 de alabiir 50 de....

Notla alakalı karar merci sizsiniz... Allah aşkına "performans görevi" ile yönetmeliği bir okuyun...

hocam herkes kendi yetkisini bilmezse böyle millete laf düşer kusura bakmayın da vereceğiniz sözlü notlarını sizden başkasını belirleyemez. başkasını söz sahibi yapmayın ayrıca bilgisayar dersini sadece yazılı sınav olarak yapan(bt labı olanlar) arkadaşları da anlamıyorum uygulamalı işlediğiniz dersi kağıtta test ediyorsunuz. ben geçen dönem ders içi performanslarına çoğu öğrencimin ortalamasını 1 not yükseltecek şekilde verdim. kimseyi de ilgilendirmez bu durum dersi öğrenciye ben hakimim müdür nerden bilsin sınıf içi durumu.

evrim0626' Alıntı:
hocam herkes kendi yetkisini bilmezse böyle millete laf düşer kusura bakmayın da vereceğiniz sözlü notlarını sizden başkasını belirleyemez. başkasını söz sahibi yapmayın ayrıca bilgisayar dersini sadece yazılı sınav olarak yapan(bt labı olanlar) arkadaşları da anlamıyorum uygulamalı işlediğiniz dersi kağıtta test ediyorsunuz. ben geçen dönem ders içi performanslarına çoğu öğrencimin ortalamasını 1 not yükseltecek şekilde verdim. kimseyi de ilgilendirmez bu durum dersi öğrenciye ben hakimim müdür nerden bilsin sınıf içi durumu.
Eline, diline sağlık..
Kendi dersinize sadece siz not verebilirsiniz... . Eğer başkasına söz verirseniz kaybedersiniz.... ve benim anlamadıım niçin idareye sorulur ki? yönetmelik belli .. performans görevinde 100 aldı, projeden 100 aldı... çizelgeyi idareye verdiğin zaman tamamdır!!!

performans notu ıkı tane verılır kı buda ıkı yazılı olan bır ogrencıyı ıstesenızde bırakamazsınız demeye gelıyor performan sınıfta yapılan bır etkınlıktır onu yazılılarla karsılastırmak veya zayıf vermek sıkıntıdır derste yapılan bır calısmayı vermedı dıyıp zayıf vermenız ben yaptırmadım demektır kontrol etmedım demıs olursunuz getırmıssede enaz 70 alıdıgını dusunursenız 30 alan sınıfı gecer 30 uda zaten %50 yı saglamak ıcın bız verıyoruz yanı gecer hocam sıstem gecırene kadar sız gecırın barı adınız kotu olmasın :D

İNG reklamı gıbı artık sıstem boyle gazı kacmasın ...

kusura bakmayında valla dolu dolu konuşan olduğu gibi boş boş konuşanda olmuş. yine de coğunluğa teşekkür ederim. Dediğiniz gibi o öğrenci geçecek.

impetus23' Alıntı:
hocam hakkaten nasıl böyle bi ögrenci sınavda bu kadar kötü almış, soruları farklı mı sordunuz acaba?

hocamın sorusuna katılıyorum acaba dersiçi etkinlikler ve konuların işleyişi , sınavla çok mu farklı? bazen illaki böyle öğrencilerde olabiliyor gerçi, yani sınavlara karşı tutukluk yaşayan öğrenciler için proje süper bir alternatif verin gitsin. e birde sözlü notu var tabii rahat rahat geçer. hemen sınav sonuçlarına bakıp müdüre soru sormayın bence , çözüm yolu çok,kendi işinizi pratikte çözmeye çalışın ki idarenin işinize karışma oranı azalsın.

hocam o öğrenciyi ayrı uygulama sınavı yaptım 89 aldı. çoçuk yavaş yazıyor. ondan zaman kaybediyormuş. artık sorun yok.

öğrencinin geçeceği bariz de madem çok başarılı ama 30 almışsa e-okul a 45 yazardın olup biterdi ama idareye söylersen onlar kalacak derler

öğrencinin geçip geçmeyeceğini hiç görmemiş kişilere mi soruyorsun. kararını sen verceksin ne müdür nede biz.

Geri