Hocam indirim istedim, cevap bekliyorum.erdalzappa' Alıntı:takılmasa bile
69$ standart shipping from outside US bunuda hesaba katın.
Kutu üzerine hediye yazacak. Bir de üzerine 30-40 dolar yazacak. Daha önce 200 dolarlık daha büyük kutuya sahip ürün almıştım ve sorunsuz geldi. Şansımıza artık...Accipiter' Alıntı:Gümrükte takılır, çok üzülürsün hocam. Dreambox 800'üm takıldı. Dikkatli ol derim..
hocam her satıcıdan alınmaz. adamın satacagı ilk ürün. hiçbir yorum yok satıcı hakkında. benim dedigimden pahalıya patlayabilir (!)tenten' Alıntı:Kargo ücretsiz...Aynısı $178
hocam teşekkür ederim yorumların için. bu fiyat aralığında en iyi ürün bu gibi görünüyor...Kaf-Kef.' Alıntı:Hocam gümrük olayını iyice öğren . Ben bir aracı ile aldım 3 gündür gümrükte ürün . Mesela ürünü gönderdikleri kargo kodu bile önemliymiş . Mesela adam cp ile kodu ile göndermiş bu ticari sınıf olarak geldi ve gümrüğe takıldı . Kesin takılcak diye bişeyde yok o an ki memurun ürüne bakışı ile ilgili sanırım . Ürüne gelince ips güzel bi teknoloji ekran olarak ipadler kulllanıyor . İşlemciyi incele bence birde romları flash player desteği flash air desteği var mı bakarsan ürünün +/- yönlerini görürsün. Benim tablet gelince foto vs video eklerim alamak isteyen arkadaşlara fikir verir.
norsin' Alıntı:Kutu üzerine hediye yazacak. Bir de üzerine 30-40 dolar yazacak. Daha önce 200 dolarlık daha büyük kutuya sahip ürün almıştım ve sorunsuz geldi. Şansımıza artık...Accipiter' Alıntı:Gümrükte takılır, çok üzülürsün hocam. Dreambox 800'üm takıldı. Dikkatli ol derim..
nekadar istediler gümrükten?Accipiter' Alıntı:norsin' Alıntı:Kutu üzerine hediye yazacak. Bir de üzerine 30-40 dolar yazacak. Daha önce 200 dolarlık daha büyük kutuya sahip ürün almıştım ve sorunsuz geldi. Şansımıza artık...Accipiter' Alıntı:Gümrükte takılır, çok üzülürsün hocam. Dreambox 800'üm takıldı. Dikkatli ol derim..
Benim de kutu üzerinde gift yazıyordu ve fiyatı 35 dolar gibi yazılmıştı. Maalesef takıldı. Takılmayanlar da var tabii. Biraz şansa artık..
norsin' Alıntı:nekadar istediler gümrükten?Accipiter' Alıntı:norsin' Alıntı:Kutu üzerine hediye yazacak. Bir de üzerine 30-40 dolar yazacak. Daha önce 200 dolarlık daha büyük kutuya sahip ürün almıştım ve sorunsuz geldi. Şansımıza artık...Accipiter' Alıntı:Gümrükte takılır, çok üzülürsün hocam. Dreambox 800'üm takıldı. Dikkatli ol derim..
Benim de kutu üzerinde gift yazıyordu ve fiyatı 35 dolar gibi yazılmıştı. Maalesef takıldı. Takılmayanlar da var tabii. Biraz şansa artık..
norsin' Alıntı:geçmiş olsun hocam