bu ürün nasıl ? yorumlarınızı bekliyorum..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan norsin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
nasıl almayı düşünüyorsunuz hocam gümrüğe takılmasın sonra.
hem beklemekte yarar var fatih projesi kapsamında dağıtılacak zaten

Gümrükte takılır, çok üzülürsün hocam. Dreambox 800'üm takıldı. Dikkatli ol derim..

Accipiter' Alıntı:
Gümrükte takılır, çok üzülürsün hocam. Dreambox 800'üm takıldı. Dikkatli ol derim..
Kutu üzerine hediye yazacak. Bir de üzerine 30-40 dolar yazacak. Daha önce 200 dolarlık daha büyük kutuya sahip ürün almıştım ve sorunsuz geldi. Şansımıza artık...

Hocam gümrük olayını iyice öğren . Ben bir aracı ile aldım 3 gündür gümrükte ürün . Mesela ürünü gönderdikleri kargo kodu bile önemliymiş . Mesela adam cp ile kodu ile göndermiş bu ticari sınıf olarak geldi ve gümrüğe takıldı . Kesin takılcak diye bişeyde yok o an ki memurun ürüne bakışı ile ilgili sanırım . Ürüne gelince ips güzel bi teknoloji ekran olarak ipadler kulllanıyor . İşlemciyi incele bence birde romları flash player desteği flash air desteği var mı bakarsan ürünün +/- yönlerini görürsün. Benim tablet gelince foto vs video eklerim alamak isteyen arkadaşlara fikir verir.

.Kaf-Kef.' Alıntı:
Hocam gümrük olayını iyice öğren . Ben bir aracı ile aldım 3 gündür gümrükte ürün . Mesela ürünü gönderdikleri kargo kodu bile önemliymiş . Mesela adam cp ile kodu ile göndermiş bu ticari sınıf olarak geldi ve gümrüğe takıldı . Kesin takılcak diye bişeyde yok o an ki memurun ürüne bakışı ile ilgili sanırım . Ürüne gelince ips güzel bi teknoloji ekran olarak ipadler kulllanıyor . İşlemciyi incele bence birde romları flash player desteği flash air desteği var mı bakarsan ürünün +/- yönlerini görürsün. Benim tablet gelince foto vs video eklerim alamak isteyen arkadaşlara fikir verir.
hocam teşekkür ederim yorumların için. bu fiyat aralığında en iyi ürün bu gibi görünüyor..

norsin' Alıntı:
Accipiter' Alıntı:
Kutu üzerine hediye yazacak. Bir de üzerine 30-40 dolar yazacak. Daha önce 200 dolarlık daha büyük kutuya sahip ürün almıştım ve sorunsuz geldi. Şansımıza artık...

Benim de kutu üzerinde gift yazıyordu ve fiyatı 35 dolar gibi yazılmıştı. Maalesef takıldı. Takılmayanlar da var tabii. Biraz şansa artık..

Accipiter' Alıntı:
norsin' Alıntı:
Accipiter' Alıntı:

Benim de kutu üzerinde gift yazıyordu ve fiyatı 35 dolar gibi yazılmıştı. Maalesef takıldı. Takılmayanlar da var tabii. Biraz şansa artık..
nekadar istediler gümrükten?

norsin' Alıntı:
Accipiter' Alıntı:
norsin' Alıntı:
Accipiter' Alıntı:

nekadar istediler gümrükten?

ne sen sor ne ben söyleyeyim. Ürünün Türkiye'deki fiyatının 2 katı gibi saçma sapan bir rakam çıktı toplamda. Ben de almadım. Ödemiş olduğum parayı çöpe atmış oldum. Ürün de gümrükte kaldı...

norsin' Alıntı:
geçmiş olsun hocam :(

sağolasın hocam. o yüzden dikkatli olmanda fayda var. çin'den gelecekse kesinlikle air mail ile göndert. dhl falan kullanırsan çok büyük bir ihtimal takılır..

Geri