Bu şekilde ders işlemek istiyorum,görüşleriniz neler?

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Şimdiye kadar sınıfta ders işliyordum bundan sonra ise okulda 40 kişilik bir salon gibi yer var oraya kendi laptopumu götürüp taşınabilir projeksiyon cihazı da var okulda 10-15 dk sözel konuları daha sonra ise word de uygulama yapıp öğrencilerden birkaçını da çağırıp uygulama yaptırmayı düşünüyorum.İkinci ders de 10 dakika öğrencilere uygulama yaptıktan sonra dersin son 20-25 dakikasında buz devri,arabalar vs animasyon filmler izletmeyi düşünüyorum, bu şekilde 2 saat ders işlenmiş olacak,sizce uygun olur mu?

hocam film işi bence yaş. Öğrenciler gerekirse oyun oynasınlar ama ders esnasında film olmaz diye düşünüyorum. Oyun oynarken fare, klavye, windows kullanımı konusunda kendilerine geliştirebilirler.

Film değil de eğitici oyunlatr olabilir, hızlı yazma, kelime oyunları, şehir bulmaca gibi.

bende hocam geçen sene kütüphane de o anlattığın şekilde işliyodum dersi. sınıftan daha iyi olacağı kesin. bu sene de bt sınıfı oluşturdum dersin 1. kısmını sınıfta yazdıralacak şeyler varsa onları yazdırarak ikini kısmını da bilgisayarları onarabilirsem lab da işlemeyi düşünüyorum

o zaman şu şekilde yapabilirim diye düşünüyorum 1 saat kendim uygulama yaparım ikinci ders ise eğitici oyunları çocuklara oynatabilirim, 10 parmak da olabilir mi sizce?

neden acaba dersimizin bir bölümü çocukları eğlendirme gayreti içine giriyoruz. matematik dersinde eğleniyorlarmı sanıyorsunuz çocuklar. ama ne kadar önemli bir ders olduğunun bilincindeler. hem günümüzün en önemli dersi diyeceksiniz bilişim teknolojileri için hemde dersinizin çeyreğini çocukları eğlendirmeye ayıracaksınız. sıyrılın artık bu düşünceden.

Megi21 hocama katiliyorum. Bence bizde diger dersler gibi bu dersinde onemini ogrencilere kazandirmalyz. Bunun icin burada ortak bir gorus ile ders isleyebilirz

Geri