Bu angarya işler size de verildi mi

Kodla Büyü

ramkan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar müdür bugün bana iki tane yazı havale etmiş biri yangın tatbikatı biride verem savaşla ilgili ikiside cd den izlettirilecekmiş bende bunların benim görevim olmadığını yangın tatbikatı ile ilgili olanın sivil savunma klübünün veremle ilgili olanında sağlık temizlik ve beslenme klübünün görevi olduğunu söyledim. Tabi sonrasında olanları az çok tahmin edersiniz? çalışmıyorsun yatıtorsun falan filan bende benim nasıl çalışacağım yönetmelikte yazıyor getireyim okuyun isterseniz dedim bana ben okumayı bilmiyorum yönetmelikten genelgeden anlamam dedi :?

Size de böyle görevler veriliyor mu?

Hocam sen soylemen gerkeen her seyı soylemıssın aslında. Bana da bu gorevler verıldı pısırık pısırık hepsını yaptım ama artık yapmıyorum. Bu görevleri vermeyene müdür demıyorlar artık zaten :) Ayrıca hangı sınıfa ızletılıyorsa o sınıfta hangı ogretmenın o an dersı varsa , o öğretmenın basında durması gerekıyor. Sen sadece fılmı koymada yardımcı olup cekılırısn

Birde konuşurken dedi ki "zaten eokuldaki öğrenci fotolarını çekip eokula yüklemem gerekiyordu onuda yapmamışım" bende bu idarecinin görevi benim değil dedim daha da bozuldu.

Geri