cuisinier Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,455 18 Temmuz 2014 #1 Meslek öğretmenleri bu ay huzur hakkınızı almayı unutmayın. Malum unutulup yapılmıyor bazen.
agamuratcelebi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 900 18 Temmuz 2014 #2 okulda kimse yok artık eylül de alırız.
teksen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 3,489 20 Temmuz 2014 #3 ben alan değişikliği ile geldim EML'ye. bordroda görünür mü gelecek ay ya da yeni bordro mu yapılır? almadım daha bi şey!
ben alan değişikliği ile geldim EML'ye. bordroda görünür mü gelecek ay ya da yeni bordro mu yapılır? almadım daha bi şey!
A adadeniz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,023 20 Temmuz 2014 #4 Ne kadar almamız lazım? Dediğiniz gibi okul boş şuan bi de ramazan var...
agamuratcelebi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 900 21 Temmuz 2014 #5 hocam bordro da gözükmez ne zaman geldiniz eğer haziran ayında meslek lisesinde iseniz alırsınız
teksen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 3,489 21 Temmuz 2014 #6 şubat ayında resmi olarak başladım ben. bordroda belirtilmemişse, yatmış mıdır acaba, nasıl fark edebilirim?
şubat ayında resmi olarak başladım ben. bordroda belirtilmemişse, yatmış mıdır acaba, nasıl fark edebilirim?
agamuratcelebi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 900 22 Temmuz 2014 #7 hocam bodro gözükmez hesabını kontrol et