Bu ay kaç lira ek ders alıyosunuz?

Kodla Büyü
gecen aydan gelen 4 saatim vardı, toplam 72 saat=515 lira
normali 68 saat bu ay=486 lira almanız gerekiyor arz ederim:)

pythagorean' Alıntı:
61 saat yazılmış bana...
banada 61 saat yazılmış. Sebebini sorduğumda müdür yardımcısı arkaad. Hafta yarım olduğuı için 7 saati bir sonrajki aya alacağımı söyledi. İdareciler ve rehber öğretmene yapıyoruz ama normalde bir sonraki aya veriyoruz dedi. Bir sonraki aya 7 saat fazla alacakmışım. Nasıl bişey anlamadım dostlar

(3 hafta x18)+7(bayram haftası)=61

68 nasıl alınıyor anlamadım...bu ayın son 3 günü katılsa 72 olması lazım...

hocam formatörlere 4-3-4-3-4 yazılır ve ilden ile değişir.
günlük hesaplayan illerde 68
haftalık hesaplayan illerde 61 yazılmalı

4-3-4-3-4 yazıldığında

Kasım 1-2-3 (Salı-Çarş-Perş-Cuma) :14
Kasım 7-8-9-10-11 (Perş-cuma): 7 (bayram olduğu için
Kasım 14-15-16-17-18 (P-S-Ç-P-C): 18
Kasım 21-22-23-24-25 (P-S-Ç-P-C): 18
kasım 28-29-30 (P-S-Ç): 11

14+7+18+18+11=68

bana yazılan bu

suatozt' Alıntı:
pythagorean' Alıntı:
61 saat yazılmış bana...
banada 61 saat yazılmış. Sebebini sorduğumda müdür yardımcısı arkaad. Hafta yarım olduğuı için 7 saati bir sonrajki aya alacağımı söyledi. İdareciler ve rehber öğretmene yapıyoruz ama normalde bir sonraki aya veriyoruz dedi. Bir sonraki aya 7 saat fazla alacakmışım. Nasıl bişey anlamadım dostlar
işbilmezlere denk gelmişssinizde ondan eksik alıyorsunuz. gelecek aya yazacam diyerekte faso vermek istememişler bu kadar basit. bayram haftasında bizler formatörseniz aynı müdür yrdları gibi değerlendirilir. bence bunu bilmiyordu müdür yrd.nız

zafer_can' Alıntı:
4-3-4-3-4 yazıldığında

Kasım 1-2-3 (Salı-Çarş-Perş-Cuma) :14
Kasım 7-8-9-10-11 (Perş-cuma): 7 (bayram olduğu için ---> hocam burada nasıl ek ders alıyorsunuz anlayamadım. ben de formatörüm ben de alacak mıyım yani. normal de ders saati dolmadığı için alınmazdı hani.
Kasım 14-15-16-17-18 (P-S-Ç-P-C): 18
Kasım 21-22-23-24-25 (P-S-Ç-P-C): 18
kasım 28-29-30 (P-S-Ç): 11

14+7+18+18+11=68

bana yazılan bu

Bakalım bu ay ne kadar yatacak, okul açıldığından beri ciddi bir şekilde eksik hesaplıyorlardı. İlk ay formatörlüğü hesaplamışlardı, geçen ay da 44 yazmışlardı. Hala merak ediyorum o 44'ü nasıl bulmuşlar diye. Bu ay da yanlış olursa yaklaşım tarzım farklı olacak.

Benim bayram haftasını yazmamışlar. 54 saat yani. Bizde nasıl hesaplıyorlar hocam bu bayram haftasını.

hocam ben söyledim idarecilerime bana da 61 saat yazılmış çünkü..ama onlar da milli eğitme sormuşlar diğer öğretmenler gibi değerlendirilecekler formatörler ve rehberlikçiler demişler..o yüzden bize 7 saat eksik yazıldı..ekdersinde değilim ama sinir bozucu bi durum..bu ne arkadaş işlerine gelince idari kadrodayız,işlerine gelince öğretmeniz! ben kalkmışım bayramımı yarıda bırakıp çarşamba gününden gelmişim bunlar ekdersimi kesiyor..çok ayıp doğrusu :-1:

nurhayat' Alıntı:
hocam ben söyledim idarecilerime bana da 61 saat yazılmış çünkü..ama onlar da milli eğitme sormuşlar diğer öğretmenler gibi değerlendirilecekler formatörler ve rehberlikçiler demişler..o yüzden bize 7 saat eksik yazıldı..ekdersinde değilim ama sinir bozucu bi durum..bu ne arkadaş işlerine gelince idari kadrodayız,işlerine gelince öğretmeniz! ben kalkmışım bayramımı yarıda bırakıp çarşamba gününden gelmişim bunlar ekdersimi kesiyor..çok ayıp doğrusu :-1:

Hocam idarecilerin ek dersini kontrol edin onlara ne yatmış diye. Onlara bayram diğer öğretmenler gibi kesintili yatmamışsa size de onlarınki gibi yatması lazım

61 saat yatanlar aralık ayında 90 saat alacaklar. 28-29-30 kasımı hafta bölünmesin diye diğer aya aktarmışlar.

hocam bizim burada idarecilere 1 saat yazılmış bayram haftası için. Benimkinide 1 saat arttırdılar ve 55 saat oldu. 6 saat idarecilerin zorunlu ders saatlerini düşmüşler 1 saat kalmış.

Geri