Formatör arkadaşlar bu ay ek dersler ne kadar? Bayram tatili dolayısıyla düştü sanırım...
yessderyabote' Alıntı:68 saat ekdersin saatini bilen varmı 7,1 lira mı
banada 61 saat yazılmış. Sebebini sorduğumda müdür yardımcısı arkaad. Hafta yarım olduğuı için 7 saati bir sonrajki aya alacağımı söyledi. İdareciler ve rehber öğretmene yapıyoruz ama normalde bir sonraki aya veriyoruz dedi. Bir sonraki aya 7 saat fazla alacakmışım. Nasıl bişey anlamadım dostlarpythagorean' Alıntı:61 saat yazılmış bana...
işbilmezlere denk gelmişssinizde ondan eksik alıyorsunuz. gelecek aya yazacam diyerekte faso vermek istememişler bu kadar basit. bayram haftasında bizler formatörseniz aynı müdür yrdları gibi değerlendirilir. bence bunu bilmiyordu müdür yrd.nızsuatozt' Alıntı:banada 61 saat yazılmış. Sebebini sorduğumda müdür yardımcısı arkaad. Hafta yarım olduğuı için 7 saati bir sonrajki aya alacağımı söyledi. İdareciler ve rehber öğretmene yapıyoruz ama normalde bir sonraki aya veriyoruz dedi. Bir sonraki aya 7 saat fazla alacakmışım. Nasıl bişey anlamadım dostlarpythagorean' Alıntı:61 saat yazılmış bana...
zafer_can' Alıntı:4-3-4-3-4 yazıldığında
Kasım 1-2-3 (Salı-Çarş-Perş-Cuma) :14
Kasım 7-8-9-10-11 (Perş-cuma): 7 (bayram olduğu için ---> hocam burada nasıl ek ders alıyorsunuz anlayamadım. ben de formatörüm ben de alacak mıyım yani. normal de ders saati dolmadığı için alınmazdı hani.
Kasım 14-15-16-17-18 (P-S-Ç-P-C): 18
Kasım 21-22-23-24-25 (P-S-Ç-P-C): 18
kasım 28-29-30 (P-S-Ç): 11
14+7+18+18+11=68
bana yazılan bu
nurhayat' Alıntı:hocam ben söyledim idarecilerime bana da 61 saat yazılmış çünkü..ama onlar da milli eğitme sormuşlar diğer öğretmenler gibi değerlendirilecekler formatörler ve rehberlikçiler demişler..o yüzden bize 7 saat eksik yazıldı..ekdersinde değilim ama sinir bozucu bi durum..bu ne arkadaş işlerine gelince idari kadrodayız,işlerine gelince öğretmeniz! ben kalkmışım bayramımı yarıda bırakıp çarşamba gününden gelmişim bunlar ekdersimi kesiyor..çok ayıp doğrusu :-1: