Bu ay ki maaşım fazla yatmis

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan graur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

graur

Aktif Üye
Sanırım maaşım 700 civarı fazla yatmış. Başta sevindim :) , hakim savcılara gelen zam gibi zam geldi sandim. Şimdi ne yapacam

Sanirim 4 ün 1 farkı yatmış.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2014-11-15-17-26-39-1.png
    Screenshot_2014-11-15-17-26-39-1.png
    93.2 KB · Görüntüleme: 1,001
benimde fazla yatmisti sevindim baya sonra bi baktim promosyon yatmis salla gitsin oldu

Aynı durum bende de oldu hocam ben 8/2 olmama rağmen, 4-5 ay 9/2 olarak maaşımı yatırdılar. Farkedip düzelttirdim ve bu ay bu şekilde maaş yattı. Benimki 270 TL civarı fazla yattı ama. :)

Benim bordro'da lojman ücretini iki kere kesmiş görünüyorlardı, tedirgin oldum ama bankaya olması gereken yattı :mrgreen:

Bana ve eşime e bordroya göre 13+13 = 26tl fazla yatmış. ilk defa bordro ile yatırılan miktar tutmuyor neden olaki

Arkadaşlar bordlarınızı lütfen iyi kontrol edin.Benim bu ay maaşım geçen aya göre 13 lira eksik.45 lira fark hariç.bordroları karşılaştırıyorum şimdi herşey aynı geçen ayla ama 13 liranın kesildiği yer yok bakıyorum bulamıyorum.sizce niedir.napmalıyım?aynı durumdda olan varmı?

Arkadaşlar özür dilerim şimdi yatan maaşımı kontol ettim maaşım doğru yatmış bordroda 13 lira eksik gözüküyo.

först' Alıntı:
Arkadaşlar özür dilerim şimdi yatan maaşımı kontol ettim maaşım doğru yatmış bordroda 13 lira eksik gözüküyo.

Aynı durum bende ve eşimde de var. bende bunun nedenini merak ediyorum..Maaş normal yatıyor bordroda eksik gösteriyor.
Banka bize torpilmi geçti acaba

bordro muhasebat yazılımında hata olabilir. Kurumda maaşları düzenleyen memur, mutemet yada müdür yardımcısına ulaşın, onun sistemden aldığı maaş çıktıları ile karşılaştırın ebordroyu.

13,01 liralık farkı ben de farkettim ebordroda eksik bankada fazla. Sendika aidatı da tam 13.01. Fark olanların hepsi sendikalı mı? Aidat kesilmemiş olabilir sanırım sendikalara.

Bu ne yaa. Herkesin yanlış yatmış. Bizimki de mi yanlış acaba. İşkillendim bak şimdi. :o

Derece kademeniz kaç?
daha doğrusu geçen ayın bodrosunda kaçtı? bu ay kaç?
eğer doğruysa; derece kademe işlemleri geç yapıldığı için 10 aylık fark yatmış olabilir.. tahminen 6/3 iken 5/1 oldunuz... yada 5/3 iken 4/1 oldunuz... Büyük bir ihtimalle şubatta göreve başlamışsınızdır. Acaip uydyrdum sanırım..

7-1 iyim geçen ayda 7-1 ydim 7-2 ye geçtim ama maaşlar yapıldığı için mdr yardımcısı işletememiş. sendikalıyım aynı zamanda. Ne hikmettir okulda herkesinde eksikliklerini yaptıracağı tutmuş benimki şundan fazla yattı bundan fazla yattı diyo herkes müdür bile kefillikten dolayı 28 tl kesinti oluyodu onu aldım filan bişey dedi. o sebeple başkasıyla karşılaştırmadım. Ama sanırım burda herkeste aynı sıkıntı mevcut

Geri