Bu Benim Eserim Matematik Egzersiz Planı (2011-2012)

Kodla Büyü

chingachgook

Aktif Üye
Geçen yıla ait Bu Benim Eserim Matematik ve Fen ve Teknoloji Egzersiz Planlarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
BURADAN İNDİR

NOT:Fen ve Teknoloji Bilgisi öğretmenleri için de örnek eklenmiştir.

ek ders karşılığımı hocam? ilk defa duydum bu egzersizi. açmak için ne sertifikası gerekiyor?

wertyu6' Alıntı:
ek ders karşılığımı hocam? ilk defa duydum bu egzersizi. açmak için ne sertifikası gerekiyor?

Evet 2 yıldır bu uygulama var.Haftada 6 saat ekders karşılığı alırsınız.Herhangi bir sertifika gerekmiyor.Sadece Matematik ve Fen ve Teknoloji öğretmenleri kullanabiliyor.

sadece matematik ve fen öğretmenleri açabiliyor demek tam doğru olmaz.tubitak destekli projelerde (bu benim eserim de dahil) danışman olan herkes yapabilyor bu egzersizi.Ders dışı eğitim çalışmaları genelgesinde "Bilim olimpiyatları ve proje çalışmaları" başlığı adı altında açılan egzersiz çalışmalarının ilgili alan öğretmeni tarafından yürütüleceği belirtiliyor.

Soru:Bilişimciler yapabilir mi?
Yanıt:Evet yapabilir.Tubitak destekli yarışma/proje danışmanlık yapan bilişim öğretmenleri yapabilir.

grandmasterb' Alıntı:
sadece matematik ve fen öğretmenleri açabiliyor demek tam doğru olmaz.tubitak destekli projelerde (bu benim eserim de dahil) danışman olan herkes yapabilyor bu egzersizi.Ders dışı eğitim çalışmaları genelgesinde "Bilim olimpiyatları ve proje çalışmaları" başlığı adı altında açılan egzersiz çalışmalarının ilgili alan öğretmeni tarafından yürütüleceği belirtiliyor.

Soru:Bilişimciler yapabilir mi?
Yanıt:Evet yapabilir.Tubitak destekli yarışma/proje danışmanlık yapan bilişim öğretmenleri yapabilir.

Evet,haklısınız.Ben sadece branş bazında düşünmüştüm. :)

EGzersiz yapmak isteyen zümrelerimiz için güzel bir örnek.

Arkadaşlar bilgisayar konusundaki tubitak projeleri için açılan egzersizlerde 8.sınıflar mı olacak illa ki ..

Geri