Bu Bilgisayarı alıcam nasıl PACKARD BELL

Kodla Büyü

aytas1989

Üye
1760 tl fiyatında bu bilgisayarı almayı düşünüyorum.
Görüşlerinizi lütfen yazın Ne gibi eksileri var belirtin
TAvsiye edermisiniz??
Özellikler
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci
İşlemci Numarası T9600
İşlemci Hızı 2.8 GHz
İşlemci Bus Hızı 1066 MHz
İşlemci Ön Bellek 6 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
Hafıza (RAM) Tipi DDR2
Sabit Disk Kapasitesi 320 GB
İşlemci Markası INTEL
Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
VGA Chipset Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GT240
Ekran Boyu(inch) 15.6" DIAMOND VIEW
Monitör Tipi WXGA
Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
Mobil Özellikler Wireless, BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu
İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Eng
Ağırlık 3,2 kg
Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
TEŞEKKÜRLER

packerd bell in bu modelinde işlemci çabuk ısınıyor ve ses özelliğide iyi değil. Ama özellik olarak üst seviye bir bilgisayar fiyatına göre

hocam arkadaşında dediği gibi T serisi performansa dayalı olarak biraz daha ısınır ama gayet güzel makinadır. eşime 4 yıl (hatta 4,5) önce pb almıştık. hala çatır çatır çalışıyor. pili de 2 saat gidiyor. tek bir problem yaşamadım.

bir düşüm modeli olan P8700 işlemcili olanını da 1500 e alabilirsih

Packerd Bell Aldığımda 1 ay içinde satmak zorunda kalmıştım. tuş takımı, kullanımı berbattı. Hocam dediğin bilgisayarı görmedim kullanmadım ama almadan önce kasasını incelemenizi tavsiye ederim. Bir iki özelliği yüksek fiyatı da biraz aşağı diye aldanmayın derim.

Ben de Packard Bell kullanıyorum - gayet memnunum..
Yazdığın bilgisayarın özellikleride mükemmel - bu fiyata bu özellikte başka bir makina bulman zor.

hocam ben şu an size bu modeli kullanarak yazıyorum..bugün tam 2 ay oldu alalı.ilk laptopum,marka konusunda kararsız kaldım alırken ama şimdilik memnunum..ses olayına ben de takıldım.. az çıkıyo gibi geldi sesi bana ama masaüstünden çok yüksek sesle müzik dinlemeye alışkındım,bu laptop sonuçta..bence alın,ben memnunum:)

hocam ben bu bilgisayarı hiçbiryerde göremiyorum bir aydan beri nereden buldunuz...??(hangi mağazada? :) :D :roll: )

vatan bilgisayarda mevcut olması lazım bu bilgisayarın 2 ay önce fiyatı 1550 tl idi.

yaklaşık 2,5 - 3 sene önce 2300 tl vererek T7200 işlemcili packard bell aldım ve hala kullanıyorum. Herhangi bir arıza vermedi. performansı hala çok iyi. ekran parlaklığı ve hoparlör sesi oldukça güzel. 9 hücreli bataryası ile aldığımda 4 saate kadar gidiyordu. şimdide 2 - 2.5 saat götürüyor kullanıma göre... ama ısınması ve geceleyin fan sesi gece rahatsız etmiyor değil. fakat zamanla alışıyor insan. kasasınında çok kaliteli olduğunu söyleyemem ama şimdiki modeller nasıl bilmiyorum.

notebook-tasinabilir-bilgisayarlar-f176/1-600-tl-ye-notebok-tavsiye-edermisiniz-t28645.html

bu modeli alalı nerdeyse 1 ay oluyor.1630 a felan almıştım.vatanbilgisayardan
ilk laptomun şu anda çok memnunum.
izlenimlerim ise şunlardır:
tuş takımı biraz farklı.şöyle ki tuşlar kabarık değil (başka türlü anlatamadım :D) . nereye bastığını karıştırabiliyorsun.
sesi biraz az çıkıyor.ha rahatsız edecek kadar az mı hayır.ama diğer pc lere göre kesinlikle az.
nümerik tuşalrın olması çok büyük kolaylık.
daha oyun yüklemediğim için ekran kartı ile ilgili birşey söyleyemeyeceğim.
ha şu da var dokunmatik tuşları bazen kafayı yiyor.ya da bende ki böyle (genel anlamda konuşmayım).bazen kendi kendine sesi açılıyo kapanıyo,azalıyo,çoğalıyor :puhaha:

bu modelden gayet memnunum tavsiye edebilirim...

Hocam eğer oyun oynamayı veya grafik tasarımla ilgili çalışmalar yapmayı düşünüyorsanız.DDR3 ekran kartı olmasını öneririm.Yanlış hatırlamıyorsam bu DDR2 ekran kartı. piyasada ati 4650 grafik kartları mevcut hemde uygun fiyata.Sonra işlemci olarak P Serisini öneririm.Hem daha sessiz hemde daha az enerji harcıyor bu da batarya kullanım süresini artırıyor. Elime alıp kasasını inceleme fırsatım oldu toshiba kadar kaliteli olmasada asus kadar kaliteli(Bu arada ben bir asus kullanıcısıyım).Ayrıca sade,hafif ve şık. Son olarak uzun süreli batarya(en azından açıklaması o yönde),hd ve port çıkışları yeterli ve güzel. Şahsen şuan ihtiyaç duyup almak istesem vereceğim linkteki makinayı seçerdim.Bakmanızı tavsiye ederim(Sadece bir öneri)

http://www.hepsiburada.com/samsung-r620 ... d=bd750240

Eğer alırsanız sıkıntı çekersiniz, mesela; fan sesi, ısı sorunu, malzeme kalitesi, driver sorunları vs.vs.

hocam bende aldım pb 2 hafta oldu ikinci el aldım ama, sorun olarak bi işlemcisi çok ısınıyor ve tuş takımı düzgün degil gerisi güzel bi bilgisayar çok saglam tavsiye ederim

bu özelliklere sahip bir bilgisayarın hd 500 gb olmalıydı , tuş takımına alışmak zaman alıyor ve işlemcisi çabuk ısınıyor,3,2 kg olmasıda dezavantaj..bu fiyata Asus P serisi almanı tavsiye ederim.

Geri