Bu bilgisayar hakkındaki yorumlarınız....

Kodla Büyü
Peki arkadaşlar Casper,Exper yada Acer hakkındaki fikirlerleriniz ne acaba?Bunlar bana nedense pek sıcak gelmiyor bi türlü.hocamın dediği gibi Asus olabilir diğer alternatif.

hocam bu model dell'in T6600 işlemcili olanını yaklaşık bir ay önce aldık, gayet memnunuz.
donanımsal özellikler olarak söylenecek pek fazla bir şey yok. Ekran kartı ATI HD 4570 modeli gayet güzel bir ekran kartı sadece keşke 1024 MB olsaydı diyesi geliyor insanın.
Tasarım olarakta gayet şık, hoş ve gayet kullanışlı bir tasarımı var.
Dell'in Vostro modellerinin tasarımı hiç hoşuma gitmemişti :)

Fiyat olarakta piyasaya göre normal hatta piyasanın altında da diyebiliriz. Ben T6600 işlemcili modeline 1500 TL gibi bir meblağ ödemiştim.

hakanharuny' Alıntı:
asus al derim ben
hocam asus'un benzer modellerinde fiyat baya bi yukarıda olur. Özellikle ÖTV indiriminin kalkamsının ardından asus'lar çok fırladı.

hakanharuny' Alıntı:
asus al derim ben
Benim gönlümde Asus'dan yana ama nerdeyse aynı özelliklerdeki aletler 2000 lira civarında maalesef.Dell'de bildiğim kadarıyla iyi bir marka.
enginozdil' Alıntı:
Ekran kartı ATI HD 4570 modeli gayet güzel bir ekran kartı sadece keşke 1024 MB olsaydı diyesi geliyor insanın.
Ah hocam aynısını bende içimden geçirdim inan.

hocam hiç mukayeseye girmeden Samsun R620 üzerine yoğunlaş... Bu kadar para verdikten sonra Alacağın ürün buna değmeli... Tartışmasız senin bahsettiğin üründen üstün... ben 1 ay kadar önce 1570 e aldım sanırım şimdi 1650-1700 arası bulabilirsin....

Asus ve dell asla samsung R620 ile yarışamaz P8700, işlemci 4 gb, ram 500 gb hdd, 1 gb harici ekran kartı, hdmi, e-sata vs. vs. bir önceki msj. dediğim gibi hiç mukayeselere girme ve bütçen uygunsa bu ürünü al derim... bir alt model de SAMSUNG R522-JS02TR C2D P8700 4GB 320GB 15.6... fark hdd ve ekran boyutu... r522 senin makinanın fiyatıyla aynı hemen hemen...

kesinlikle tavsiye bi ürün 3 hafta önce arkadaşa aldık...asus olacaklar şunlar sayıyorum...yüksek ateş,deride sivilcelenme,sonra morg,

dell de bu olanlardan hiç birisi olmayacak..en güzel tarafi yerinde servis olması.laptop arızamı verdi ara servisi ver adresi servis evine gelip yapıp gitsin..nerede olursan ol... bu bir gerçek.

Hocam Makine HEmen Hemen Fiyatı İle Orantılı olarak iyi fakat Nümerik Tuş takımı bence Önemli Bir Eksi. :) :!:

system007' Alıntı:
kesinlikle tavsiye bi ürün 3 hafta önce arkadaşa aldık...asus olacaklar şunlar sayıyorum...yüksek ateş,deride sivilcelenme,sonra morg,

dell de bu olanlardan hiç birisi olmayacak..en güzel tarafi yerinde servis olması.laptop arızamı verdi ara servisi ver adresi servis evine gelip yapıp gitsin..nerede olursan ol... bu bir gerçek.

Hocam ben Asus'u gayet iyi bir marka olarak bilirim.Bu kanıya nasıl vardınız?

Geri