bu bilgisayar nasıl arkadaşlar?

Kodla Büyü
Güzel alet fiyatı da özelliklerine göre uygun ama daha güncel bir ekran kartı olabilirmiş. Pcdepodan falan bak hocam daha uygun fiyatlı bulabilirsin..

baktım hocam ama bulamadım en uygunu bu ayrıca 100 tl de maxipuan geliyor yani bir üst ekran kartı için 250 tl fark ödemeye gerek yok zaten öyle çok da ağır oyunlar oynayan biri değilim

aynı ekran kartı ve özelliklere sahip i5 işlemcili bir bilgisayarı 1500tl civarı almak mümkün. i7 olması şart mı ne için kullanacaksınız?

Cihaz güzelde hoparlör entegreli değil sanırım bunu araştırın.

Ne iş yapacaksınız bilgisayarla, önce amacınızı belirlemelisiniz. Bu fiyata SSD diskli bir I5 alsanız daha çok performans alırsınız, hatta ultrabook bile alınabilir. Üstelik gittigidiyor'dan alıp, sonrasında garanti işleriyle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.
Açıkçası işlemci dışında i5 işlemcililerden bir farkı yok, sadece fiyat olarak 500 TL bir artısı var. Şahsen ne iş yapacak olursanız olun, böyle bir bilgisayara 2000 TL vermezdim.

Asuslarda genel olarak gözlemlediğim, hoparlör altta bulunuyor ve sesin boğuk çıkmasına sebep oluyor.

Kuzenımde olan bir modelde aşırı ısınma vardı ve bilgisayardan ses boğuk çıkıyordu. Hiç bişey anlamıyorduk...

Bilgisayarın aynısı bende var güzel bi bilgisayar ama orda yazıldığı gibi ekran kartı ddr5 değil. Ayrıca gittigidiyora pek güvenmem

hayatt13' Alıntı:
Asuslarda genel olarak gözlemlediğim, hoparlör altta bulunuyor ve sesin boğuk çıkmasına sebep oluyor.

Kuzenımde olan bir modelde aşırı ısınma vardı ve bilgisayardan ses boğuk çıkıyordu. Hiç bişey anlamıyorduk...

bunda bilgisayarda hoparlör üstte hocam. Bugüne kadar gördüğüm en iyi ses sistemi

karakus' Alıntı:
http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=432998&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

bide buna bak istersen

biraz beklersen buna fazlası ile değer
hocam Özellik ve fiyat Çok Güzel...
de ..
nedir bu monster? :)

Geri