Bu bilgisayar nasıl?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DotCom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Oyun amaçlı alıyorsunuz galiba. Makine güzel ancak bu fiyata toplayacağınız masaüstü gtx970 içerir ve daha iyi performans verir.
Bu fiyatlara çıkacaksanız ve ille de laptop alacaksanız MSI gaming series ve monsterlara da bir göz atın. Üçünden başka marka da almayın zaten.

Oyun önceliğimiz değil. Vb studio, biraz photoshop çalışması için düşünüyoruz. Uzun süre tekrar bir cihaz ihtiyacı olmasın istiyoruz. Emektar hp pavilion makineyi Emekliye ayıracağız

VB Studio demeseydiniz Mac tavsiye ederdim ama yinede tavsiye edeyim zira sanal makinada hızlı bir şekilde çalışıyor. Ek olarak Visual Studio Code Mac versiyonu da var

makine süper.. masaustu olursa sağlamlık ve uzun ömürlü olması açısından iyi olur.. aama notebook unda yeri ayrı..

Parası kadar kendi de iyiymiş hocam. Para olsa ben de almayı düşünüyorum şöyle bir bilgisayar. Hadi hayırlısı bakalım

Fiyat kısmı düşündürücü, kampanya vs olsa biraz daha makul olabilirdi.

DotCom' Alıntı:
inikat' Alıntı:

öneriniz için teşekkürler
pcdepo satışlarını durdurdu maalesef.

Asus'un modelinde öne çıkanlar 6. nesil i7, ddr 4 ram ve 128 gb ssd olması.

duymuştum ama birçok modeli hızlı bulabildiğim bir site diye alışkanlık olmuş oradan bakmak. sonuçta piyasada bu aralıklara güzel sistemler varken gidip vatandan falan medet ummasın kimse. arada çok çok güzel bir kampanya olursa ancak bakılır. tabi ki satın alma aşamasında heryerin fiyatına bakılmalı

Geri