Bu bir kamu görevlisidir ve YGS'de görev almıştır. Sağlık ra

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sinan36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
aynısını öğrenciler için de yapsınlar . Doktor yüzüne bile bakmadan 5 gün istirahat veriyor. sonra müfettişler gelip bize soruyor.

öğretmenler drlar bu kadarda aşağılanmadı pes be yahu....bundan sonra biz her dr gittiğimizde çıkar artık bu yazı.saat 8-5 arası sokağa çıkmayıda yasaklasınlar tam olsun...

Yakında maliyede maaş işlemlerini yaparken de "Bu bir öğretmendir ve az çalışır. Maaş verirken daha fazla kesinti yapınız" yazarsa şaşırmayın... :P

*Vendetta*' Alıntı:
Yakında maliyede maaş işlemlerini yaparken de "Bu bir öğretmendir ve az çalışır. Maaş verirken daha fazla kesinti yapınız" yazarsa şaşırmayın... :P
Vallahi olu mu olur.

Ben görev istemedim, birlik olup kimse istemese böyle davranamazlardı. Benim başvurmama gerekçem görevlendirme ilkelerindeki adaletsizlik, nerdeyse üniversitelerdeki kantincilere bile görev verecekler de yine de kalırsa boşluk, öğretmenlere sıra gelecek. Dahası sanki potansiyel suçluymuşuz gibi yasal yaptırımlar filan diye açıklama yayınlanıyor, pes.

1-1,5 senedir osym sınavlarında görev istemiyorum. sadece açık üni görevleri o kadar. kafam çok rahat. ücrete ihtiyacınız yoksa tavsiye ederim.

*Vendetta*' Alıntı:

15 Saat ders verir. Gerisinde yatar :lol:

bu kadarı da olmaz, en güzeli görev istememek arkadaşlar. 1 kere bile bunu yapabilsek büyük ses getiririz. zaten çoğu zaman ihtiyacı olmadığı sürece dışarı görev vermiyorlar, bizde istemeyelim bakalım kime görev verecekler.

Yani diyor ki adam ölecekse bile yaşat bi şekilde o sınava gelmesini sağla. Ondan sonra ölürse ölsün çok da fifi.

aslında cocuklara acımayacaksın.. istemeyeceksin görev.. bakalım ne yapcaklar.. kime görev vereceklerse versinler...

Rapor işini çok su-i istimal eden "öğretmen" var. Maalesef öyleleri yüzünden biz ceza çekiyoruz.

Geri