bu bir sahlep reklamıdır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben bir boza ve sahlep sever olarak kışın afiyetle içecek boza ve sahlebi sadece pastanelerde ve kafelerde bulabiliyorum. Oralarda içmek ise pahalıya mal oluyor. Geçen bir çay ocağında sahlep içtim. Tadı damağımda kaldı. Çayhane sahibine sahlebin markasını sordum, sağolsun beni çırağıyla 30-40 metre ilerideki baharatçıya gönderdi ve oradan 3 paket birden aldım. Markaya baktım: Sedef sahlep diyor.

Şimdiye kadar süper marketlerde satılanların hemen hemen hepsini denemişimdir. Hiç birininde nişastadan farkı yok.

Az önce sütlü bir sahlep yaptım ve tadı damağımda kaldı. Şu anda ocakta bir bardaklık daha süt var. Bu soğuk kış günlerinde bu markayı sizinle paylaşmak istedim. Yalnız az önce baktım web siteleri yok. Sedef Sahlep - Baharatçınızdan ısrarla isteyiniz.

halk' Alıntı:
Arkadaşlar ben bir boza ve sahlep sever olarak kışın afiyetle içecek boza ve sahlebi sadece pastanelerde ve kafelerde bulabiliyorum. Oralarda içmek ise pahalıya mal oluyor. Geçen bir çay ocağında sahlep içtim. Tadı damağımda kaldı. Çayhane sahibine sahlebin markasını sordum, sağolsun beni çırağıyla 30-40 metre ilerideki baharatçıya gönderdi ve oradan 3 paket birden aldım. Markaya baktım: Sedef sahlep diyor.

Şimdiye kadar süper marketlerde satılanların hemen hemen hepsini denemişimdir. Hiç birininde nişastadan farkı yok.

Az önce sütlü bir sahlep yaptım ve tadı damağımda kaldı. Şu anda ocakta bir bardaklık daha süt var. Bu soğuk kış günlerinde bu markayı sizinle paylaşmak istedim. Yalnız az önce baktım web siteleri yok. Sedef Sahlep - Baharatçınızdan ısrarla isteyiniz.

Tşk ederiz bilgi içinde anlamadığım ısrar etmesek baharatçı vermiyor mu Sedef sahlepi :D

halk' Alıntı:

:puhaha: :puhaha: beni güldürdün allahta seni güldürsün yav başka işinmi kalmadı hocam ilahi ya
yine saol bilgilendirdiğin için ahir hayatımda bişe daha öğrendim :puhaha:

mesleği bırakmak için hazırlık aşamasındasınız galiba.. baharatçılıkta iyi fikir :D :lol:
etkilendim reklamdan, yarın ilk işim sedef sahlep almak :roll:

Bu bilgi benim işime yarar hocam sağol. Yııllar oldu doğru düzgün sahlep içemiyorum. Özellikle marka vermen iyi oldu. Nokta atışı yapacam. Rep verdim sana :++:

bende geçenlerde açık salep aldım fena değildi. marketlerdeki gerçekten güzel değil. şu sedef salebe el birliğiyle bir web sitesi yapalım oda bizim salep sponsorumuz olsun :)

bende başak marka aldım eşim yapıyor güzel oluyor.Fakat püf noktası var arkadaşlar sahlebinizin çabuk soğumasını istemiyorsanız yaptıktan sonra 1 tatlı kaşığı bal atın.hiç soğumuyor bitene kadar sıcak kalıyor.

ben bucaktayım başbakan burda salep içer öğretmen arkadaşın dükkanı var isteyene doğal katkısız salep yollayabilirim
1 kg 200 tl
1 çay kaşığı salep 1 kilo süte atılır çok güzel gerçekten
10 gr alsanız çok kullanırsınız

wgolf' Alıntı:
ben bucaktayım başbakan burda salep içer öğretmen arkadaşın dükkanı var isteyene doğal katkısız salep yollayabilirim
1 kg 200 tl

Hadi yaa 1 çay kaşşığı 1 kilo sütü sahlep kıvamına getiriyormu.Benim hazır aldığımla bir yemek kaşşığı atıyorum her fincan için.

wgolf' Alıntı:
1 kg 200 tl

4 kilosu 100tl bizde :)

sahlep i bende çok severim ama bozayı hayatım bir kere denedim hiç sevmedim.

cefecan' Alıntı:
wgolf' Alıntı:
1 kg 200 tl

Hadi yaa 1 çay kaşşığı 1 kilo sütü sahlep kıvamına getiriyormu.Benim hazır aldığımla bir yemek kaşşığı atıyorum her fincan için.

gerçek salep kullanırsanız 1 çay kaşığı köy sütüne yetiyor paket süt alırsanız 2 çay kaşığı

aliu_71' Alıntı:
wgolf' Alıntı:
1 kg 200 tl

4 kilosu 100tl bizde :)

o zaman salep teki hileyi söyliyim size yarısı markana tozu dur salep piyasasını bucak belirler.

Geri