Arkadaşlar ben bir boza ve sahlep sever olarak kışın afiyetle içecek boza ve sahlebi sadece pastanelerde ve kafelerde bulabiliyorum. Oralarda içmek ise pahalıya mal oluyor. Geçen bir çay ocağında sahlep içtim. Tadı damağımda kaldı. Çayhane sahibine sahlebin markasını sordum, sağolsun beni çırağıyla 30-40 metre ilerideki baharatçıya gönderdi ve oradan 3 paket birden aldım. Markaya baktım: Sedef sahlep diyor.
Şimdiye kadar süper marketlerde satılanların hemen hemen hepsini denemişimdir. Hiç birininde nişastadan farkı yok.
Az önce sütlü bir sahlep yaptım ve tadı damağımda kaldı. Şu anda ocakta bir bardaklık daha süt var. Bu soğuk kış günlerinde bu markayı sizinle paylaşmak istedim. Yalnız az önce baktım web siteleri yok. Sedef Sahlep - Baharatçınızdan ısrarla isteyiniz.
Şimdiye kadar süper marketlerde satılanların hemen hemen hepsini denemişimdir. Hiç birininde nişastadan farkı yok.
Az önce sütlü bir sahlep yaptım ve tadı damağımda kaldı. Şu anda ocakta bir bardaklık daha süt var. Bu soğuk kış günlerinde bu markayı sizinle paylaşmak istedim. Yalnız az önce baktım web siteleri yok. Sedef Sahlep - Baharatçınızdan ısrarla isteyiniz.