Zor mu diyorsun yani dostum?!? 2. dönem uygulama şeklinde yapacağım. O zaman daha kolay olur diye düşünüyorum.karinca_52' Alıntı:Alper gene dökeceksin çocukları
oyungezer' Alıntı:@elrond hocam sizin soruyu ben sorsam burada da bir kaç öğrenci çıkar saçma cevap veren ama genel olarak çok da kötü sayılmazlar. Sınav ortalamaları genellikle şu şekilde. 25 kişilik bir sınıfta 80-100 arası alan 10'un üzerinde öğrenci, 45-80 arası alan 11-12 kişi 45'in atında alan da 1-2 kişi çıkıyor. Ben bu sınavı başarılı diye isimlendiriyorum ancak diğer arkadaşların başarı kriterleri farklı olabilir tabii.
elrond' Alıntı:sayın hocam bahsettiğin oranlar zaten başarılı bir sınıf...ama bende de durum şu...
1.not tutturuldu
2.çıkacak konular söylendi
3.örnek soru çözüldü tahmini 20 tane
3.bu sorulardan 6 tanesi hiç değiştirilmeden soruldu...
4.sonuç mu
9 sınıfta 3 tanesinde 45 altı alanlar sınıfın yarısından yüksek....
oyungezer' Alıntı:Zor mu diyorsun yani dostum?!? 2. dönem uygulama şeklinde yapacağım. O zaman daha kolay olur diye düşünüyorum.karinca_52' Alıntı:Alper gene dökeceksin çocukları
Hocam BT dersini başarı durumu bulunduğunuz mahalleye göre bile değişiklik gösterebiliyor. Sadece öğrencini kabiliyetleri yeterli olmuyor malesef. Bölgenin her türlü özelliği etkiliyor. Benim bulunduğum bölge de öyle aman aman bir yer sayılmaz ancak BT okur-yazarlığı iyi sayılabilecek düzeyde. Eğer sınıfın durumu çok da iç açıcı değilse de ona göre sormak lazım tabi.elrond' Alıntı:sayın hocam bahsettiğin oranlar zaten başarılı bir sınıf...ama bende de durum şu...
1.not tutturuldu
2.çıkacak konular söylendi
3.örnek soru çözüldü tahmini 20 tane
3.bu sorulardan 6 tanesi hiç değiştirilmeden soruldu...
4.sonuç mu
9 sınıfta 3 tanesinde 45 altı alanlar sınıfın yarısından yüksek....