Bu da Benim 2. Sınavım

Kodla Büyü
çok güzel hazırlamışsınız hocam ben biraz kafama göre işliyodum keşke bu konuları da işleseymişim dediim görünce

valla hocam bana göre de bizim çocuklar için zor ama sizin öğrencilerin durumunu bilemem tabi. sorular güzel fakat.

Sonuçlara bakınca biraz zor olduğunu ben de farkettim. Hayırlısı bakalım. Bir sonraki sınavı biraz daha kolay tutmaya çalışacağım.

1 sınıf haricinde herkes iyi sonuçlar aldı. Soruları diğer arkadaşlarından alıyorlar sanırım :)

bence de zor hocam soruların....tabii bulunduğun yerin öğrenci seviyesi çok önemli...ben kendi okulumda şu soruyu sormuştum...
soru:ekran, kasa ve klavyenin tek bir parçadan oluştuğu katlanabilen ve dizimize koyarak kullandığımı bilgisayar türüdür...bu nedir?
a)masaüstü b)dizüstü c)suç üstü d)para üstü

cevaplar arasında suç üstü de vardııııı para üstü de....o yüzden bana göre bu sorular bildiğin odun :)

@elrond hocam sizin soruyu ben sorsam burada da bir kaç öğrenci çıkar saçma cevap veren ama genel olarak çok da kötü sayılmazlar. Sınav ortalamaları genellikle şu şekilde. 25 kişilik bir sınıfta 80-100 arası alan 10'un üzerinde öğrenci, 45-80 arası alan 11-12 kişi 45'in atında alan da 1-2 kişi çıkıyor. Ben bu sınavı başarılı diye isimlendiriyorum ancak diğer arkadaşların başarı kriterleri farklı olabilir tabii.

sayın hocam bahsettiğin oranlar zaten başarılı bir sınıf...ama bende de durum şu...
1.not tutturuldu
2.çıkacak konular söylendi
3.örnek soru çözüldü tahmini 20 tane
3.bu sorulardan 6 tanesi hiç değiştirilmeden soruldu...
4.sonuç mu

9 sınıfta 3 tanesinde 45 altı alanlar sınıfın yarısından yüksek....

oyungezer' Alıntı:
@elrond hocam sizin soruyu ben sorsam burada da bir kaç öğrenci çıkar saçma cevap veren ama genel olarak çok da kötü sayılmazlar. Sınav ortalamaları genellikle şu şekilde. 25 kişilik bir sınıfta 80-100 arası alan 10'un üzerinde öğrenci, 45-80 arası alan 11-12 kişi 45'in atında alan da 1-2 kişi çıkıyor. Ben bu sınavı başarılı diye isimlendiriyorum ancak diğer arkadaşların başarı kriterleri farklı olabilir tabii.

Rüyamda bile göremem böyle öğrencileri... Hayalini bile kurmam... :wink:

elrond' Alıntı:
sayın hocam bahsettiğin oranlar zaten başarılı bir sınıf...ama bende de durum şu...
1.not tutturuldu
4.sonuç mu

bende böyle öğrenciler bazen kendimi beceriksiz ve yetersiz hissediyorum... :cry:

elrond' Alıntı:
1.not tutturuldu
4.sonuç mu

Hocam BT dersini başarı durumu bulunduğunuz mahalleye göre bile değişiklik gösterebiliyor. Sadece öğrencini kabiliyetleri yeterli olmuyor malesef. Bölgenin her türlü özelliği etkiliyor. Benim bulunduğum bölge de öyle aman aman bir yer sayılmaz ancak BT okur-yazarlığı iyi sayılabilecek düzeyde. Eğer sınıfın durumu çok da iç açıcı değilse de ona göre sormak lazım tabi.

Geri