Bu driveri bulana helal olsun.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mus82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mus82

Site Gezgini
arkadaşlar laboratuara bir yerden bulduğum sharp ar-5012 fotokopi makinasını kurdum ama bir türlü xp driverini bulamadım. kendi sitesine baktım böyle bir makina yok. internete baktım hiç bir yerde bulmadım.eğer elinde bu makinanı driveri olan varsa gönderirse çok sevinirim.yardımlarınız için şimdiden herkese teşekkürler.

sharp driver konusunda çok zayıf. bende win 7 driver aramıştım fotokopi makinesi için yokmuş. yakın serilerin driverlarını deneyin hocam.

Hocam makinenin içini açıp hangi çipi kullandığına bakınız illa ki aynı çipi kullanan başka makineler de vardır onların driveri olur. Örneğin labda şu an lexmark optra e310 mono laser yazıcı var onun da driveri yoktu hp laserjet 4L serisi ile aynı çipi kullandığını görüp hp driveri yükledim, sonuç makine kendini hp sanıyor yazdırmasında da sorun yok.

Hocam ben geçen gün bir sharp yazıcı driverı indirdim. ama bunmuydu pek hatırlamıyorum yarın bakam sana yollayayım.. bana hatırlatırsan unutmam bayram840@hotmail öğleden sonra hatırlat hocam çıkmadan bakarım

Geri