Bu durumda tayin isteyebilir miyim..??

Kodla Büyü

cibril

Üye
Arkadaşlar biraz karmaşık bir durum ama tayin isteyebilir miyim??
2011 yılında bitlis'ten sağlık özründen Malatya merkeze bağlı bir köyüne geldim. Burada norm fazlasıydım kendi kasabama görevlendirme istedim formatör öğretmen olarak
2011-2012 ve 2012- 2013 yılları arasında burada çalıştım
geçen yaz , 2013 il içi yer değiştirmede norm fazlasıyım diye yine kendi kasabama tayin istedim ve
2013-2014 yılı ile birlikte toplamda 2 yıl görevlendirme 1 yılda kadrolu olmak üzere 3 yıldır burada çalışıyorum
Şimdi de elimde olmayan sebeplerden dolayı tayin istemek istiyorum böyle bir hakkım olur mu???

Ekli dosyalar

• mebbis.PNG
    mebbis.PNG
    34.7 KB · Görüntüleme: 609
Hocam sizin durum da amma karışıkmış. Bence İlçe mem e sormanız daha doğru olur. Buradan alacağınız cevaplar sağlıklı olmaz.

arkadaşlar yukarıda yazmıştım ama; geçen sene norm kadro fazlasıyım diye il içinde isteğe bağlı tercih yapmıştım şu maddeye göre tercih yapmaya düşünüyorum

4- Norm kadro fazlası öğretmenler ile 2012-2013 ve 2013-2014 eğitim ve öğretim yılından itibaren görevli olduğu okulun dönüştürülmesi, kapatılması ya da norm kadro uygulaması nedeniyle görev yerleri istekleri dışında değiştirilen öğretmenlerden, bulundukları eğitim kurumunda en az 3 (üç) yıllık çalışma şartı aranmaz.

Sizin görev yeriniz isteğiniz dışında değiştirilmemiş ki, kendiniz istemişsiniz ama

KöfteHoRr' Alıntı:
Sizin görev yeriniz isteğiniz dışında değiştirilmemiş ki, kendiniz istemişsiniz ama

Evet hocam öyle de norm fazlayım diye istemek zorunda kalmıştık ama şimdi isteğe bağlı yazılıyor tabi karşısına
görevlendirmeler yılın tamamınımı kapsamalı yoksa yılda iki defa yaptığımız formatörlük görevlendirmesi bir yıl olarak kabul edilir mi??

Geri