bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var

Kodla Büyü

edison

Üye
Sn. Üstadlar yaklaşık 10 gündür ney yaptıysam ne kadar araştırdıysam bir türlü sonuca ulaşamadım

benim için önemli olan harici diskte olan bir dosyayı bilgisayara aktarmak istiyorum ama bir türlü olmuyor.

Bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için bilgisayarın yöneticisi size izin vermelidir.

Admin olarak denedim, güvenlik denetimini herşeye izin ver dedim. vs. vs. bi türlü olmadı.

bilgi bilişimde webde daha önce bu konu açılmış ve bir dosya önerilmiş o dasyaya da ulaşamıyorum.

Güvenlik seçeneğinde sağ altta gelişmişden Sahibi seçeneği var ordan kendi kullanıcınızı seçtikten sonra
altta Nesnelerin ve Alt kapsayıcıların sahibliğini değiştir onay kutusunu işaretleyin tamam deyin bi deneyin hocam

Üstte bilidrdiğim porblem için İşletim sistemi Win7 Dir

Konuya cevap veren özel arkadaşım. güvenlik seçenekleri (neredeki detaylı yolu söylermisiniz. Bulamadım tşk.)

bilgisayarda dosyaları içine almak istediğin klasörde sağ tıklayıp özelliklere girin. güvenlik / Düzenle / Ekle / Gelişmiş / Şimdi Bul. aşağıdaki listeden everyone seçin Tamam basın. Everyone için izinlerden Tam Denetim işaretleyip uygulayın. sorun düzelmiş olmalı.

Klasörü sağ tıklayıp güvenlik seçeneği (eğer çıkmıyorsa klasör seçenekleri / görünüm / basit dosya paylaşımı kullan seçimini kaldırman gerekli) dedikten sonra orada gelişmis seçeneği sağ alt tarafta.

Sn. arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz ve cevaplarınız için teşekkür ederim. kalasöre hatta olmayınca c:/ ye dahi everyone tam yetki verdim olmadı.

Sn. özel arkadaşım bahsettiğiniz klasör seçenekleri içinde "basit dosya paylaşımı kullan" seçeneğini bulamadım.

dosyayı mail atabiliyormuyum diye denediğim de

bu dosyayaı açma izininiz yok
sahibine yada yöneticisine başvurun diyor.

:idea:
Görev yöneticiyi açın [ klavye solundan yukarı dogru ctrl+shift+esc veya görev cubugu sağ tık görev yonetici baslat ] işlemler kısmından explorer.exe yazan işlemi secin sağ alt kısımda işlemi sonlandır secenegiyle kaldırın masa üstü öğeleri kaybolacak görev yöneticiyi kapatmadan sol üstte [ dosya + yeni görev (çalıştır) ] açılan minik penceredeki boş alana explorer yazın ve tamamı tıklayın masa üstü gelecek. silinmeyen dosyayı şimdi silmek için bir daha deneyin.
:tr: :tr: :tr: :tr:
Sevdirmeye Gayret Etme Kendini ? Sevilmeye Terk Et . . !

sorununuz sanırım dosya aktaramama problemi. önerim genel olacak ama. bazı harici diskler kendi üzerlerinde işletim sistemine benzer sistemler taşıyabiliyor. bu sistem de şifreleme özellğine sahip olabiliyor. bu tarzda bir problemden dolayı aktarımı gerçekleştiremiyor olabilirsiniz. bunun haricinde eğerki aktarmak istenen dosya boyutu çok değilse başka bir bilgda önce cd, dvd, flash bellek tarzı başka bir talıyıcıya oradan da aktarmak istediğiniz bilgisayara deneyiniz. farklı bir yol olarakta bilgisayarınız masaüstü ve harici disk ide/sata disk ise bağlantı kabloları ile sisteme 2. disk olarak katarak öyle denemeniz olacaktır. kolay gelsin...

arkadaşlar sorun yapılan eyleme göre değişiyor.
Her kes bu konuda birden fazla seçenek sunmuş ve hepside etkili bir yöntem ama kişideki problem
müdahale etmek istediği klasörün yazma yetkisi olmadı yada kendisinin erişimi hakkı verilmedi yönde
Siz istersen everton ister admin kullanıcısı olun .hak sahipliği size verilemeyen bölgeye erişim çoğu zaman yapamazsınız
Hangi durumlar örneğin format atmadan önce windows update edilmiştir.Yeni dosyaları sistem d sürücüne atmıştır
Silmek istersiniz silemez ve size hep Bu eylemi gerçekleştirmemek çin izine gereksiniminiz vardır. gibisinden uyarıalırsınz
Sizin yapmadnız gerekn klasörü seçip

Sağ Tuş özellikler + Güvenlik +Gelişmiş +Sahip
Açılan ekranda klasör yada dosyanın asıl sahibi görülür
Düzenle + Diğer kullanıcı yada gruplar + yeni kullanıcıyı seç
Nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahipliğini değiştir seçip uygulayıp tammla butonu
Şimdi istediğiniz işlemleri sile bilrsiniz.
Tabi izin verirken bu en üst seviye belkide sizin sorunuz
En basit Ebeveyn denetim ayarları oal bilir
Bir sonraki kullanıcı değiştrime Administrator özelliği verme
En basa çözüm
Sahiplik hakkını alma
Bende ki sorun vindows updatleri formattan önce ki 14 G win updateleriydi.

ARKADAŞLAR nolur bana yardım edin.format atmak istemiyorum çünkü bu belgeleri bulamam.dediklerinizi yapıyorum tek tek ama hala C'den D'ye atamıyorum.flash disce atamıyorum.hep aynı hatatı veriyor devamlı.dilerseniz resim de eklerim.herşeyi açtım.özelliklere girdim tüm tıkları işaretledim..ne olur birisi bana yardım etsin.oyun klasörümü atamıyorum. ve eşi de yok.hiçbir yerden bi daha indiremem.

Ekli dosyalar

• capture3.jpg
    capture3.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 60,359
arkadaşlar bende çok uğraştım ama yapamadım, sonradan kendim uğraşırken buldum sadece yapmanız gereken virüs programını devre dışı bırakmak

bende torrent ten indirdiğim dosyaya müdahele edemiyordum
DVD sürücüden Linux-Ubuntu DVD si ile açıp (yarım kaldığı için) işe yaramayan iso dosyasını sildim.

benim de yerel disk D de garip isimli klasörlerden vardı silmek istediğimde aynı hatayı alıyodum ne yaptıysam olmadı
en son yeni bi klasör açıp o klasörü içine attım yeni klasörü sildiğimde ona silindi gitti içinde...sizde bu yöntemi deneyin derim...

Geri