Bu feryat bilgisayar öğretmenlerinden geliyor.

Kodla Büyü
Türk eğitim sen'i tebrik ediyorum. Gerçekten çok doğru noktaları tespit etmişler. Talepler yerinde ve güzel. :alkis:

çok güzel yazı olmuş tam istediğimiz gibi.süpper
artık MEB elini çabuk tutmalı ve bir an önce bizim sorunumuzu çözmelidir!

çok güzel bir yazı kaleme almışsınız
Türk Eğitim sen e teşekkürler

arkadaşlar 3 yıllk bt öğretmeniyim. ilk atandığımda sözleşmeliydm we 21 saat dersm wardı. herşey çok güzeldi. tamircilik yapmamı herkes bekliyordu fakat bi süre sonra benm tamirci olmadığımı kabul etti tüm öğretmen arkadaşlar. daha sonra kadroya geçtim we mecburen formatör oldum. yani herkesin gözünde tamirciliğim tescillendi. 9 saat derse girdim ama ilçe mem in, okulun bütün bilgisayarlarının derdi benm oldu. üstelik sömestr yok 24 nisan 20 mayıs gibi tatiller yok hadi bırakın onu sabah 8 akşam 5. müdür saat 5ten 5dakika önce çıkmama dahi izin wermedi. her sene acaba bu yaz okulu mu beklerim yoksa tatili memlekette mi geçiririm die düşünüyodm. şimdi tayinm çıktı we formatörlük görewlendrmesinden soonra geldiğim için zorunlu formatörlük weremediler. 5 saat dersim war toplam. tabiki tamircilik yine bekleniyo. ama ben yine düşünüyorm bu yaz yine tatil yapabilecek miyim diye:( inşallah hazirana kadar hallolur da artık biz de öğretmen olduğumuzu hissederiz.

bilişim öğretmenleri için çalışan en aktif sendika diyebilirim. türk eğitim sen çok teşekkürler. :alkis:

henüz bir sendikaya üye değilim ama türk eğitim sen'i düşünüyorum.

Sorun bu yolla çözülürse samimi söylüyorum ben de bu sendikaya üye olacağım.

sorunlarımızı açıklayıcı ve anlaşılır bir dille çok güzel özetlemişler. TES'e teşekkürler...

iki hafta önce ben de üye oldum TES'e... sendikacılıkla ilgili hep tereddütlerim olmuştu ama katılmakla iyi ettiğimi düşünüyorum şimdi. tek dileğim siyasetten olabildiğince uzak durmaları. metni hazırlayan arkadaşıma da ayrıca teşekkür ediyorum.

Geri