Bu filezilla beni öldürecek!!!!

Kodla Büyü
Bir arkadaşım okulna web sitesi yapmamı rica etti tüm haftasonumu ona ayırıp bi site yaptım ama yayınlayamıyorum. Filezilla dan deniyorum hata veriyor. Kendi okulumun ftp klasörüne rahatça erişebiliyorum ama onunkine giremiyorum. Kurum kodu ve şifresi doğru.neden olabilir arkadaşlar yardımınızı bekliyorum...
Hata şu şekilde:
Durum: ftp.meb.k12.tr için adres çözümleniyor
Durum: 212.175.170.116:21 bağlantısı kuruluyor...
Durum: Bağlandı, hoşgeldin iletisi bekleniyor...
Yanıt: 220 MEB FTP SERVER...
Komut: USER 169536
Yanıt: 331 Password required for 169536.
Komut: PASS ******
Yanıt: 530 Login or Password incorrect.
Hata: Kritik hata
Hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor

Meb sitesinde sorun oluyor. Bir süre sonra (2~3 gün) tekrar denemeni öneririm.
Heyecana gerek yok.

hocam filezilla kullanmadan normal ftp yoluyla at. Bilgisayarım'ı açıp ftp:// şeklinde gir ve kullanıcı adı şifreyi yaz. Olsun bitsin.

Hocam normal ftp yoluyla atamadığım için filezilla denedim zaten onda da hata veriyor. Şifremi yanlış diye yönetim panelinden girdim baktım şifre de doğru.

Normal FTP'den erişimde sorun yaşıyorsanız İnternet Explorer'ı açıp İnternet Seçenekleri kısmından Gelişmiş sekmesine tıklayın, "Pasif FTP kullan" yazan yerde check işareti varsa kaldırın ve tamam'a basın. Check işareti yoksa check işareti atıp tamam'a basın, düzelecektir.

Lütfen Dikkat : Ftp erişiminde problem yaşayan okullarımız Pasif FTP ayarını kaldırması gerekmektedir. Gerekli ayar ;
pasifftp.jpg

yasarsahbaz' Alıntı:
Normal FTP'den erişimde sorun yaşıyorsanız İnternet Explorer'ı açıp İnternet Seçenekleri kısmından Gelişmiş sekmesine tıklayın, "Pasif FTP kullan" yazan yerde check işareti varsa kaldırın ve tamam'a basın. Check işareti yoksa check işareti atıp tamam'a basın, düzelecektir.
bu da olmadı hocam artık yarın tekrar okuldan deneyip olmadı teknik desteğe yazacam.. Teşekkür ederim

Şifre yanlış mesajı veriyor. Şifrende Türkçe karakter varsa bu tür sorun oluyor. Bir de 10 karakterden uzun olmasın.

hocam dreamwewer kullanıyorsanız eğer ftp için dreamwewer kullanabilirsiniz. ben hep onu kullanıyorum. ilave bir programa ihtiyacım kalmıyor. :+1:

Geri