bu fiyata bu telefon nasıl??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tgm38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam bu fiyatta işinizi net olarak görür.huawei büyük bir firma Türkiye pazarına gireli çok olmadı ama ürünleri sağlam.bu fiyata samsung ya da diğer markaların çok daha küçük ekranlı ve düşük özellikli olanını alabilirsiniz.tercih sizin.almadan önce mutlaka teknosa da falan görün yakından...

ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.alıralmaz rootladım. herhangi bir takılma sıkıntısı yok. gayet memnunum. sadece telefon biraz ağır ve emsallerine göre kalın.

Bu siteden alışveriş yapan varmı? site güvenilir mi? garantide problem çıkar mı? Fiyat performans oranı olarak güzel bir cihaza benziyor. Ben de mi alsam.

kalelibilişim' Alıntı:
Bu siteden alışveriş yapan varmı? site güvenilir mi? garantide problem çıkar mı? Fiyat performans oranı olarak güzel bir cihaza benziyor. Ben de mi alsam.
hocam ben bu siteden çok sayıda alışveriş yaptım ve herhangi bir problem yaşamadım. hayırlı satışlar:)

bu siteden alışveriş yaptım hocam. sorun çıkmadı bugüne kadar. tavsiyem biraz daha bekle başka telefonlar ucuzladığında alırsın..

tgm38' Alıntı:
http://www.hizlial.com/huawei-ascend-g330-4-gb-dual-core/10339584

özelliklerine göre fiyat iyi geldi bana. form sayfalarından fazla yorum bulamadım. Kullanan arkadaşlar var mı? özellikle fotoğraf kalitesi nasıl?

Kesinlikle öneririm, Huawei çok iyi ve milletin bilmediği bir marka. Yeğenime almıştım ascen U800, çok iyi telefon.

kalelibilişim' Alıntı:

Siteden birçok kez alışveriş yaptım, çok hızlı ve güvenilir. Öğlen 3 te sipariş ettiğim ürün ertesi gün elime geçtiği oldu.

Geri