bu fiyata daha iyisi alınabilir mi ~ laptop

Kodla Büyü
sayın hocam aynı özelliklerde sadece HDD 320 GB. özellikli aceri 998 TL.ye almak üzereyim birkaç gün içinde alıcam. internette bu modeli aradığımda en ucuz 960 TL.ye buldum fakat alacağım firmayı yakınen tanıdığım için 38TL. benim için önemli değil. Eğer istersen sana yardımcı olabilirim...

zafer_can' Alıntı:
sayın hocam aynı özelliklerde sadece HDD 320 GB. özellikli aceri 998 TL.ye almak üzereyim birkaç gün içinde alıcam. internette bu modeli aradığımda en ucuz 960 TL.ye buldum fakat alacağım firmayı yakınen tanıdığım için 38TL. benim için önemli değil. Eğer istersen sana yardımcı olabilirim...

nerden alıyosun hocam , bi de model hakkında bilgi verirsen...

duygusuz' Alıntı:
zafer_can' Alıntı:

nerden alıyosun hocam , bi de model hakkında bilgi verirsen...

hocam ben ankaradayım almayı düşündüğüm sistem özelliklerini yazayım.

işlemci Intel® Core i5 islemci i5-430M (2.26GHz, Turbo Boost ile 2.53GHz, 3MB)
Bellek 3 GB DDR3
Sabit Disk 320 GB 5400 rpm
Ekran 15.6 HD 1366 x 768 pixel resolution, high-brightness LED-backlit TFT LCD
Ekran Kartı 1 GB NVIDIA® GeForce® GT 420M DirectX® 11 destekli harici ekran kartı
Optik Sürücü DVD SM
Ses Kartı Var
İşletim Sistemi Free Dos
Dahili Kamera 1.3 M Acer Crystal Eye webcam
IO Port 3 x USB 2.0, HDMI, VGA, RJ-45
Bluetooth -
Kart Okuyucu 2 in 1
Network Kartı 10/100/1000 Mbps
Kablosuz Bağlantı Acer InviLink Nplify 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED
Parmak İzi Okuyucu Yok
Fax Modem Yok
Numerik Klavye Var
Diğer Özellikler -
Batarya 6 hücreli 2.2
Boyutlar 381 (W) x 253 (D) x 23/34.15 (H) mm, 2.6 kg
Garanti Süresi 24 Ay

firma sahibini tanıyorum ve çok yakın bir ağabim orada yetkili birisidir.

duygusuz' Alıntı:
bu asus çok ii görünüyo fiyatı da gayet uygunmuşş:)

Kardeş bu fiyata bu tarza bir laptop zor bulursun. Yalnız şöyle birşey var benim yeni dikkatimi çekti :) Dolar düştüğü zaman satıcı siteler fiyatı düşürmüyorlar fakat dolar yükseldiği zaman fiyatı hemen yükseltiyorlar :)

Geri