Aşağıda bulunan linkteki fotoğrafımı lütfen beğenir misiniz
http://nihatkaradag.com.tr/yarisma/mayi ... aki-yasam/
http://nihatkaradag.com.tr/yarisma/mayi ... aki-yasam/
pehepe hocam bir maddi kazanç yok kendimi biraz daha geliştirmek için 10 saatlik bir fotoğrafçılık eğitimi var onun kursuna katılıp kendimi fotoğraf konusunda daha da geliştirmek istiyorum ...pehepe' Alıntı:Böyle yarışma kazanmaya ne var ... !!!
tati' Alıntı:pehepe hocam bir maddi kazanç yok kendimi biraz daha geliştirmek için 10 saatlik bir fotoğrafçılık eğitimi var onun kursuna katılıp kendimi fotoğraf konusunda daha da geliştirmek istiyorum ...pehepe' Alıntı:Böyle yarışma kazanmaya ne var ... !!!
+1pehepe' Alıntı:tati' Alıntı:pehepe hocam bir maddi kazanç yok kendimi biraz daha geliştirmek için 10 saatlik bir fotoğrafçılık eğitimi var onun kursuna katılıp kendimi fotoğraf konusunda daha da geliştirmek istiyorum ...pehepe' Alıntı:Böyle yarışma kazanmaya ne var ... !!!
Kendini geliştirmen takdir edilir tabi ki ama benim şahsi görüşüm , oylamanın böyle biraz daha objektif olmasından yana.. siz şimdi bu siteden destek göreceksiniz tabi ama mesela sizin fotoğrafınızdan daha güzel bir fotoğraf varken burdaki arkadaşların size vermesi haksızlık olur diye düşünüyorumYinede başarılar...
perşo' Alıntı:Facebooktaki ergenler gibi olmuş Hocam sen böyle yazıncabeğenelim bakalım
)
yaliya' Alıntı:herşeyimiz tastamam, adeletimiz süper de arkadaşın fotoğrafımı beğeniverin lafı batar olmuş, beğenmiyosanız beğenmezsiniz olur biter, herhalde birbirininin gözünü oyan tek zümre öğretmen zümresi. belli ki arkadaş bu kursu çok istiyo destek oluverin nedir yani.
hocam baştan desene yemek çay diyetati' Alıntı:elma, atungad, cangokhan size ne kadar teş. etsem azdır, istanbul'da ve şişli de olan varsa güzel bir yemek ve çay ısmarlayabilirim![]()
:+1: :+1:yaliya' Alıntı:herşeyimiz tastamam, adeletimiz süper de arkadaşın fotoğrafımı beğeniverin lafı batar olmuş, beğenmiyosanız beğenmezsiniz olur biter, herhalde birbirininin gözünü oyan tek zümre öğretmen zümresi. belli ki arkadaş bu kursu çok istiyo destek oluverin nedir yani.