bu günleride mi görecektim

Kodla Büyü

siirtli_mucahid

Seçkin Üye
Seçkin Üye
vay be gözlerim yaşardı 3 yıldır bilgisayar öğretmeniyim ama mebbise girdiğimde norm 0 görünüyordu bu sebeple moralim çok bozuluyor kendimi değersiz hissediyordum sanki okulda fazlalıkmışım gibi fakat bu gün girdim baktım norm 1 mevcut 1 ve 12 saat zorunlu dersim var tam da istediğim gibi maaş karşılığı çalışabilecem kimse bana hoca hanım formatörlüğü kabul etmezseniz norm fazlası olursunuz sizi başka yere göndeririz gibi cümleler kuramayacak 3 gün oldu dersiz zorunlu olduğunu öğreneli içim içime sığmıyor..

cemreerva' Alıntı:
vay be gözlerim yaşardı 3 yıldır bilgisayar öğretmeniyim ama mebbise girdiğimde norm 0 görünüyordu bu sebeple moralim çok bozuluyor kendimi değersiz hissediyordum sanki okulda fazlalıkmışım gibi fakat bu gün girdim baktım norm 1 mevcut 1 ve 12 saat zorunlu dersim var tam da istediğim gibi maaş karşılığı çalışabilecem kimse bana hoca hanım formatörlüğü kabul etmezseniz norm fazlası olursunuz sizi başka yere göndeririz gibi cümleler kuramayacak 3 gün oldu dersiz zorunlu olduğunu öğreneli içim içime sığmıyor..
Hocam Allah-u Teala'nın (C.C.) izniyle daha iyi günler göreceğiz inşallah...

hayırlı olsun bende üzülüyordum bir sınıf öğretmeni olarak durumunuza

Dersler zorunlu olmadan 1 hafta önce kurban adak adamıştım. Umudum hiç kalmamıştı. Artık seneye ne olursa olsun düşüncesindeydim. Çok şükür adağımı bağışlayacağım günü bekliyorum.

cemreerva' Alıntı:
Aynı benim durumum... 3 senedir norm 0 görünmesine rağmen her baktığımda yine de moralim bozuluyordu. Şimdi 12 saat ve norm 1 yazısı bir şekilde mutluluk hissi duymama neden oluyor. :++:

Geri