bu idare beni deli edecek

Kodla Büyü

undomiel

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar.ben merkeze 20 km bi köyde bt rehber öğretmeniyim.şu tarih oldu kara kış gelmiş resmen hala benim sınıfta soba yok.ne elektrikli ısıtıcı ne soba.donuyoruz resmen çocuklarla.küçük bi ayak sobası var sadece.defalarca derdimi anlattım idareye artık isyan noktasındayım.dün soba konusunda biraz sesimi yükseltince bugün baktım hemen hocam artık öğleden sonra gelme okula her zaman sabah geleceksin diyolar.normalde derslerimi 3 güne topladım 2 günde öğleden sonra gelip lab daki işlerimi görüyordum.durup durup geliş gidiş saatlerimle tehdit ediyolar beni.Allahtan su 30 saat durumu varda akşamda okulda yet demiyolar :verymad: sabah geliş gidişim sorun olmasa gene sıkıntı değil sabah okula gitmek köye araba yok rezil oluyorum sabahın köründe yollarda.bana bi akıl verin arkadaşlar ne yapacam ben bu idareyle nasıl yaptırırım soba işini bi yaptırım bulabilir miyim?

Bt labi varsa sobaya gerek var mi hocam benim sinifta 24 pc calisinca hamam gibi oluyor 40 dk da 2.dersten sonra pencereleri acmaya basliyorum :)

hocam soba işi sakat. Klima veya elektrikli soba en iyisi. Öğrencilerden topla 2şer tl, taktır ikinci el klima. Muhtarla konuş koyluden para toplasın.

Sobadan uzak dur aman.

Beni deli ettiler zaten, rezil şartlarda yapıyoruz. 30 saati de kafaları sert oldu mu anlamıyorlar :verymad:

senin sınıfta yokken kendileri sıcakcık odada oturuyorlarsa sıkıntı var. haa kendileride aynı durumdaysa adamlar aciz demektir. o zaman kendi işini kendin yapacaksın. git 60-70 liralık ufo tarzı ısıtıcalrdan al. yak gitsin. okuldan ayrılınca da götürür gidersin.

benim sınıfımda da 5 petek var ama buz gibi. fazladan ısıtıcı yakıyorum ama yetmiyor. birgün 2 saat sınıftan çıkmadım baktım işret parmağımla farenin topunu oynatamıyorum. donmuş resmen.

volkankey' Alıntı:
Bt labi varsa sobaya gerek var mi hocam benim sinifta 24 pc calisinca hamam gibi oluyor 40 dk da 2.dersten sonra pencereleri acmaya basliyorum :)
hocam sınıf rutubetli hemde kapısı direk dışarıya açılıyor.içerisi dışarısı bir yani.100 bilgisayar olsa içerde ne fayda :cry:

biltek2007' Alıntı:
hocam soba işi sakat. Klima veya elektrikli soba en iyisi. Öğrencilerden topla 2şer tl, taktır ikinci el klima. Muhtarla konuş koyluden para toplasın.

Sobadan uzak dur aman.
köylüde para yok ki hocam çocuklar terlikle geliyo okula hala. gene kendi cebimden alacam galiba sobayıda. :verymad: soba çok mu tehlikeli olur hocam ya korkuttunuz beni :shock:

Dostum boşuna papaz oluyorsun 150 TL güzel bir ufo ayarla işin bitince evine götür.

biraz farklı bir çözüm olacak ama 2. el bir soba alın kendi imkanlarınızla. daha sonra tayininiz çıknca yada o okulla işiniz bitince yine satarsınız.

hasari' Alıntı:
Dostum boşuna papaz oluyorsun 150 TL güzel bir ufo ayarla işin bitince evine götür.
bu gidişle öyle olacak hocam zaten.benim kızdığım nokta, ya sen idarecisin senin görevin değil mi okulun şartlarını eğitime hazırlamak sen yapamıyosan milli eğitime bildir ya olmadı mı yapamadın onuda adam gibi bi dille anlat ben halledeyim elimden geldiğince.bugün git yarın gel ne demek.üşüyoruz sınıfta dedik diye sesimiz çıktı diye geliş gidiş saatleriyle tehdit etmek ne demek ya :verymad:

undomiel' Alıntı:
hasari' Alıntı:
bu gidişle öyle olacak hocam zaten.benim kızdığım nokta, ya sen idarecisin senin görevin değil mi okulun şartlarını eğitime hazırlamak sen yapamıyosan milli eğitime bildir ya olmadı mı yapamadın onuda adam gibi bi dille anlat ben halledeyim elimden geldiğince.bugün git yarın gel ne demek.üşüyoruz sınıfta dedik diye sesimiz çıktı diye geliş gidiş saatleriyle tehdit etmek ne demek ya :verymad:
Elinde geleni yapmış kendince boş ver sende duruma göre davranırsın can sıkmaya değmez.

iş soba işinden çıkmış zaten, sobayı onlar yapmadan yaptıramazsın , kendin ısıtıcı koysan devletin elektriğini kullanıyor diye söktürürler yada iş çıkarırlar, işler sertleşirse git milli eğitime derdini anlat, yada kadronun olduğu müdüre rica et o bulunduğun bölgenin yapısına ve iletişimlerini bilir ona göre yol izlersin, buradan konuşmak havada kalır, burada olsa ve benim başıma gelse şimdiye çoktan ufo koymuştum ve buna sorun çıkaracak idarenin kapısına velileri yığardım. ama burası orası değil, orada işler nasıl yürüyor bilmiyoruz, o yüzden çözüm yine sende hocam.

patari' Alıntı:
iş soba işinden çıkmış zaten, sobayı onlar yapmadan yaptıramazsın , kendin ısıtıcı koysan devletin elektriğini kullanıyor diye söktürürler yada iş çıkarırlar, işler sertleşirse git milli eğitime derdini anlat, yada kadronun olduğu müdüre rica et o bulunduğun bölgenin yapısına ve iletişimlerini bilir ona göre yol izlersin, buradan konuşmak havada kalır, burada olsa ve benim başıma gelse şimdiye çoktan ufo koymuştum ve buna sorun çıkaracak idarenin kapısına velileri yığardım. ama burası orası değil, orada işler nasıl yürüyor bilmiyoruz, o yüzden çözüm yine sende hocam.
hocam adamlar sabah inşaatta çalışmak için çıkıyolar köyden kadınlar desen kendi başlarından acizler.çocuklar üşümüş kime ne ki.ya ben geçen sene zatürre geçirdim astım raporum var rutubetli soğuk yerde dura dura oldu bu hastalık zaten.ben verem olunca mı çaresine bakacaklar :verymad:

undomiel' Alıntı:
patari' Alıntı:
hocam adamlar sabah inşaatta çalışmak için çıkıyolar köyden kadınlar desen kendi başlarından acizler.çocuklar üşümüş kime ne ki.ya ben geçen sene zatürre geçirdim astım raporum var rutubetli soğuk yerde dura dura oldu bu hastalık zaten.ben verem olunca mı çaresine bakacaklar :verymad:
ya hocam madem bu kadar hastalık geçirmişsin , ısıtıcı içinde idareye söylemişsin adamlar takmamış sende güçlüsünden bi ısıtıcı al duvara montele. sağlığından kıymetli mi.

agd85' Alıntı:
undomiel' Alıntı:
patari' Alıntı:
ya hocam madem bu kadar hastalık geçirmişsin , ısıtıcı içinde idareye söylemişsin adamlar takmamış sende güçlüsünden bi ısıtıcı al duvara montele. sağlığından kıymetli mi.
alınca duvara montelemem hocam bizim diye sahiplenirler sonra alıp gidebileceğim bişey alırım

Sayın Hocam, bi de sen ara şu ALO 147'yi bakalım.
"ögrenci velisiyim, çocuklarımız BT sınıfında donuyor, okula göndermeyeceğim" deyiver. Belki sonuç alırsın. İdareyi de biraz ihbar etmiş olacaksın ama...
Belki işe yarar. :idea:

hocam okul idaresi demekki çözüm üretemiyor. Ben olsam ilçe mem, kaymakam gezerdim. Köyde şartlar zordur. İlçe müdürlerini tanıdığım için çözüm uretirdim. Ama bunu da fark ettirmeden de yapabilirsin. Sağlık ocağına git. doktordan 3 gün rapor al. Müdür senin raporu izne çevirsin. Yazıyı ben götürürüm de. Zaten gidiyorum dersin. Önce mem müdürüyle rapor bahanesiyle görüş, sonra kaymakamla. Ben ve çocuklar çok üşüyoruz. Okul imkanı olmadığı için çözümde yardımcı olurmusunuz diye sor.

Bak hemen senaryoyu kurdum. Oynaması senden :puhaha:

Söz uçar yazı kalır.

Yaz dilekçeyi. Ver memura.

Okul yönetiminin dikkatine,

....... çocukların ders esnasında aşırı üşüdükleri için dersi dinleyemediklerini söyledikleri, iş bu hususta maalesef sınıf sıcaklığı ölçüldüğünde 5 derece olduğu ...... vs vs vs

15 gün sonra yanıtın gelince, yanıtla birlikte ilçeye git gerekirse. Zaten sen onu memura işlet, bir kayıt numarası al kayıt no aldıktan sonra fotokobi çektir birini cebine koy. Bak bakalım sınıfın o günden sonra soğuk olacak mı bir daha.

İşin kötüsü bu yöntemin yan etkisi; sınıfı ısıtırken, idare ile ilişkileri dondurmasıdır.

Hocam bunların ödeneği felan yok mu hiç? Nasıl olur da bu kadar elzem bir ihtiyacı gideremezler. O kadar hasta da olmuşsunuz. Ne idareciler var ya, bencede hocam alın kendinize bir ufo, biri bir şey söylerse de her yolu denedim bu çözümü buldum dersiniz. Bende iki sene öğretmen evi denemeyecek bir yerde, kapısı kırık odada kaldım. Soğuk oluyordu, aldım kendime bir ufo, sabah akşam yaktım napım.

ufo falan boşver hocam yağlı radyatör alacaksın ufo karşısındakini ısıtır sadece yağlı radyatör odayı ısıtır kalorifer mantığı bi nevi sınıfın çok büyükse 2 saatte ısıtırsın odayı

Geri