yucegok Aktif Üye Mesajlar 227 22 Şubat 2011 #1 lütfen bilen yardım etsinn??? Ekli dosyalar OKS 2008 SINAVI.rar OKS 2008 SINAVI.rar 10.3 KB · Görüntüleme: 29 sa.rar sa.rar 11.7 KB · Görüntüleme: 35
yucegok Aktif Üye Mesajlar 227 22 Şubat 2011 #2 Re: bu iki dosyayı açamıyorum acilll yardımmm arkadaşlarrrr!!! yokmu yardım! bilişimciler uyuyor mu?
csevercan1 Aktif Üye Mesajlar 131 22 Şubat 2011 #3 Re: bu iki dosyayı açamıyorum acilll yardımmm arkadaşlarrrr!!! Bu dosyalar bozuk hocam sen başkasını bulmayı dene bence.
Re: bu iki dosyayı açamıyorum acilll yardımmm arkadaşlarrrr!!! Bu dosyalar bozuk hocam sen başkasını bulmayı dene bence.
yucegok Aktif Üye Mesajlar 227 22 Şubat 2011 #4 Re: bu iki dosyayı açamıyorum acilll yardımmm arkadaşlarrrr!!! kurtarılamaz mı.hiç mi umut yok hocam:))
Re: bu iki dosyayı açamıyorum acilll yardımmm arkadaşlarrrr!!! kurtarılamaz mı.hiç mi umut yok hocam:))
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,319 23 Şubat 2011 #5 iki dosyada mefta olmuş hocam. Office programı ara ara kendisi yedekliyor belki bunlarında yedeği vardır bir bak istersen.
iki dosyada mefta olmuş hocam. Office programı ara ara kendisi yedekliyor belki bunlarında yedeği vardır bir bak istersen.