bu kadarda olmaz. bi bakın şu işe

Kodla Büyü
bir arkadaşım. yanlış cevapların doğruları götürmediğini öğrenince, şık sayılarının eşit olduğunu düşünerek bir sallama yöntemi yapmış . ve netler şöyle bilişim 41 net eğitim 11 bu adam kazanma hayalleri kuruyor ve neredeyse bilgisayarın açma kapama düğmesini yeni öğrenmiş biri !!!!!!!!!

Hocam bilgisayr bilmesi önemli değil ama iyi sallamiş ve tutturmuş adam.. helal olsun demekten başka çare yok.... :lol:

umarımki kazanır ve başlarına bela olur ve bazıları bu sınavların ne kadar bilgisizce hazırlandığını kavrarlar

biz yanlışların doğruyu götürmediğini bilip bide üstelik doğrudur diye emin olup işaretledik, adamı anca geçmişiz.
helal olsun valla adama :lol:

öğretmen böyle yaparsa hiiç öğrencilerden şikayetçi olmayın

Seninki daha kötü galiba :!: . Arkadaşını kıskanıyorsun. Ama abi nasihatı sana arkadaş arkadaşı kıskanmaz kollar. Hepsi bi tarafa da icabında hepimiz sallıyoruz boş soru bırakan var mı aranızda? Hepsini biliyordunuz da mı işaretlediniz? Yapmayın Allah aşkına.... :lol: :P :P :alkis: :alkis:

neden istemesin .ne öğretmenler var milli eğitimde.benim okulumda formatör belgesi olan bir arkadaş var.sıradan bir bilgisayar kullanıcısı bile değil diyebilirim(ben otorite değilim,farkındayım.fikrim bu yöndedir).2 veya 3 formatörün görev alacağı bir yerde sırtını politik yönden iyi yere yaslarsan iş bilmen bu dönemde hiçde önemli değil.bakınız milli eğitim kadroları.maşallah hepside işinin ehli arkadaşlar.

arkadaşı tebrik ediyorum. her ne kadar attım dese de birçok soruyu bilerek yaptığı kesin..sonuçta biliyorum diyerek girenleri de (örn:ben) gördük sınav sonucunda.. zaten bu sınav ancak sallayarak geçilirdi :D :+1:

bir arkadaş kim boş bırakmışki demiş ben bıraktım ama bilerek değil sınava baya bir yorgun girmiştim ve uzun zamandan sonra bir sınavı girince bir an yanlışlar götürüyor diye düşündüm nerden estiyse halbuki götürmediğinide biliyordum bende anlamadım nasıl böyle birşey yaptım ama aklım 45dk sonra sınavdan çıktıktan sonra başıma geldi :o neyse zaten çok düşük bir not alacağım için pekte sorun etmiyorum

yaw arkadaşımı neden kıskanayım ki ne alakası var sadece şunu anlatmaya çalışıyorum testin geçerliliği ve güvenilirliği diye soru sorarlar bide şu netlere bak.

ben zaten matematikçiyim 42 bilişim. 13 eğitim bırakmışım. ama diğer arkadaş sınıfçı ben bu işle yani donanımla baya uğraşmışlığım var dı diye sınava girdim. ya demekkki sallasak daha randımanlı olacakmış...

Arkadaşı tebrik etmek lazım ancak sallama metodu uygun degil gibi geldi o kadar soruda sadece okadarcık mı tutturmuş,bir dahi sınava daha etkili yöntemler bekliyoruz :P
Zaten sallama bir sınavda sallayarak anca böyle olur weyyy :lol: :lol:

Hayatta başarılı olmak için başka yetenekler de lazım,eminim bil. kullanmayıda zamanla öğrenir.Tebrik ederim....

arkadaşlar testlerde -bilirsiniz sanırım- genel olarak doğru olan şık sayıları eşit olarak verilir.Yani a,b,c,d şıkları sayıları 140 soru için 35,35,35,35 olur.en fazla a 35 olmazda 33 olur ama genel olarak hiçbir şey bilmeyen bir insan bu sınavdan tamamen sallamayla hepsini aynı şık sallayarak 35 net çıkarabilir.Bu bir test tekniğidir.Hepimiz üniversite sınavına girdik.üni. sınavındada böyledir durum...

Nerden bilecez belki sende sallıyon! belki de böyle biri yok. bu formatörlük ne sansasyonel bişeymiş yahu!

Olmayan ne ki
Vatandaş atmış tutmuş
Varsa becerin sende at seninkide tutusun....
Yok öyle yavma....
yani kaç insan 140 soruda 50 tutturur...

Geri