Bu laptop alınır mı?

Kodla Büyü
bu bilgisayar üzerinden para kazanacaksan alınır. ama oyun performansı, ev kullanımı için kesinlikle alınmaz 5 yıl kullandıktan sonra 1000 2000 tl arasında ancak satarsın. 26 bin lirayı çöpe atmak 2007 model opel astra alırım yerine.

Ne şartlarda olursan ol alınmaz bence. Çok zengin olsan da zevkine alayım desen 5.5 kg makinayı ne yapacaksın. Ayrıca 8 hücreli pil varmış pil de dayanmaz. Yanında sürekli de kablo gezdireceksin etti mi 7 kilo. Alınmaz bence

logox' Alıntı:
Workstationlar hastasına veya parası bol olana hitap etsin diye çıkarılmış ürünler değildir. Grafik tasarım, 3d modelleme ve görüntüleme, hızlı render vb. amaçlar için üretilmiştir. Standart olan TN panel monitörlerden ziyade ips panel monitörlerle kullanılır. Özetle bu işlerden, bu sektörlerden para kazanıyorsanız ne şartlarda olursa olsun alınmaz demek biraz iddalı bir söz oluyor.
biraz araştıdıktan sonra çıkarılacak doğru bir görüş.

İhtiyaç meselesi...Bunu alacak kişinin bu fiyata bakışı, benim bin-bin beşyüz fiyat aralığına bakışım gibidir tahminim.

Buna o kadar para verileceğine aldığın bilgisayar eskidikce sürekli yenisini alıp yenilersin daha mantıklı olmuş olur.

o kadar para verip monster diye birşey almak mantıklı değil tabikide
SONY ve TOSHIBA varken başka markalara kesinlikle bakmam,
daha bugün okulumuzdaki acer laptobun usb lerinden birisi yandı eski değil 2 yıllık makina bir ay önce batarya iflas etti müdürün söylediğine göre duman çıkarmış...
örnekler çok HP lerin ekran kartı sıkıntısını bilmeyen yoktur sanırım vs vs.

o kadar para vereceksem kalite ararım

Tüm bunlar bir tarafa render falan yapmaktan bahsetmişsiniz; render yapacak bir sistemi plastik ve daracık bir alana sıkıştırıp aşırı derecede yüklenirseniz o kasa yanar arkadaş.
Laptop ne demek taşınabilir bilgisayar demek böyle bir bilgisayarı insan yanında niçin taşır, neden taşır bilemem ama bu laptobu yanında taşıyamayıp masaüstünde kullanılacağı kesin,
Eğer masaüstünde kullanılacaksa o paraya süper ötesi bir bilgisayar toplanır ve gerçekten de verilen paranın hakkını verir.

Ürünün fiyatını görünce bir an hala uyanamadım mı ne dedim :)
İş icabı diyesim geliyor ama yok ya masaüstü olarak canavar bir makine toplarsın hemde bunun yarı fiyatına. Hem zevkine göre büyük bir monitör çaktın mı tmm işte.

17 inç olduğunu görünce ilk baktığım şey ağırlığı oldu 5,5 kg ve de araba fiyatına laptop ! ben almam zaten satmaya kalkasan üç beş sene sonra çok zarar edersin...

Geri