bu laptop bu fiyata nasıl öneriniz...

Kodla Büyü
sakın ha bak hocam meslektasıma canı yurekten tavsiyem elindeki para o ise ben yaklasık 3 saat önce samsung r522 xs08tr aldım suan sana bu satırları o notebooktan yazıyorum harika gerçekten cok iyi bi makina tahmin ettigimden cok daha fazla hızlı buldum emin ol pişman olmayacaksın bu makinayı alırsan

zaten sanırım izmirlisin hemserime samimi söyleyim pek çok ince özelligi cok hosuna gidecek uzun zaman arastırdım ben bu makinayı web grafik work game her işini görr emin ol :idea:

kily' Alıntı:
sakın ha bak hocam meslektasıma canı yurekten tavsiyem elindeki para o ise ben yaklasık 3 saat önce samsung r522 xs08tr aldım suan sana bu satırları o notebooktan yazıyorum harika gerçekten cok iyi bi makina tahmin ettigimden cok daha fazla hızlı buldum emin ol pişman olmayacaksın bu makinayı alırsan

%100 katılıyorum iki hafta önce 1311 Tl ye aldım iyikide almışım çok memnunum

arkadaşlar samsung r522 nin fs003tr ile x008tr modeli arasındaki farklar neler?

buyey' Alıntı:
arkadaşlar samsung r522 nin fs003tr ile x008tr modeli arasındaki farklar neler?

fark Bluetooth Özelliği olması ve işlemcilerin birinin 2.53 Ghz diğerinin 2 Ghz olması bence değmez 200 tl farka

Bizim ilçeden de 2 öğretmen arkadaş aldılar, fiyatına göre iyi bir bilgisayar olduğunu ve mennun olduklarını söylüyorlar. :+1: LG için.

Ben Samsung'un r522 modelini de beğeniyorum. Samsung sanki daha performanslı gibi geliyor. 8)

Geri