Bu laptop f/p olarak nasıldır?

Kodla Büyü

subversaa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar ... rk%C4%B1_9
linkteki bilgisayarı f/p olarak değerlendirir misiniz arkadaşlar?

Genel kullanım amaçlı, daha çok ofis-internet programları... Nadiren eski-güncel oyunlar oynanabilir. Ara ara photoshop-flash belki visual studio programı kullanılabilir.

1.199,00 TL
Fiyat olarak uygun gibi geldi, free dos olmasını istiyordum. SSD'den emin olamadım. 8 gb 'ın bir faydası olur mu? Sadece işletim sistemini mi kurabilirim?

uygun görünüyor, en azından 3-4 farklı siteden daha karsılaştırılabilir fiyatı.

ekran kartı ile ilgili pek bilgi yok...3gb iyi de 128bit mi yoksa 64bit mi...işlemcisi de vasat gibi...fiyat/p iyi...işlemcisi cok isinıyormu gürültü falan yapıyor mudur...

sON 2-3 yıldır Lenovo alıyorum laptop almak istiyenlere alanların hepsi de memnun. G500 ve z580 serilerini bide 900 tl ye bunun çok altınd bi seri aldırmıştım.
Ama hepsi intel işlemciliydi. AMD serileri hakkında hiç bi bilgim yok o yüzden A6 hangi seviye bilemiycem. Aynı şekilde Ekran kartı içinde Amd nin yeni serilerini takip etmedim, 8000 ler 9000 ler olsa yorum yapardım ama bunları bi araştırmak lazım.
Ama Marka ve Malzeme kalitesi olarak F/P olarak kesinlile Lenovo yu önereririm. Modelide bütçene bağlı olarak değişir tabi.
8 GB SSHD ye takılma , bildiğimiz SSD değil o, sadece normal HDD de bir bölüm sık kullanılan dosyalrı otomatik oraya taşıyor ve daha hızlı açılmasını sağlıyormuş. ama öyle pek bi farkını görmedim. öyle çok önemli bi durum değil.

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
Yalnız bu sshd 'yi yeni duydum. SSD diye atlıyordum, araştırayım biraz daha.
receps' Alıntı:
8 GB SSHD ye takılma , bildiğimiz SSD değil o, sadece normal HDD de bir bölüm sık kullanılan dosyalrı otomatik oraya taşıyor ve daha hızlı açılmasını sağlıyormuş. ama öyle pek bi farkını görmedim. öyle çok önemli bi durum değil.

Geri