Bu Laptop Sehbası Alınır mı.

Kodla Büyü
Plus modeli var bende. Şunu söyleyeyim ki sehpa amacına hizmet ediyor. Ayakların açısını iyi ayarlarsanız bir çok farklı pozisyonda kullanabilirsiniz. Ben genellikle kolkukta otururken en yüksek ayara getirip öyle kullanıyorum. Klavye fazla kullanmayacağım zamanlarda kablosuz fare ile koltuktan kullanmak gayet rahat oluyor. Dizimin üstünde belli bir süre sonra ısınmadan dolayı rahatsız oluyorum çünkü. Bazende bilgisayarı televizyona bağlamadığım zamanlarda, yatağın üstüne koyuyorum ve yattığım yerden dizi izliyorum. Birde bilgisayarı kapatınca sehpasıyla birlikte odanın bir köşesine koyuyorum. Hem bilgisayar ortalıkta kalmıyor hem de güzel derli toplu bir görüntü oluyor.

Şunu da söylemeden geçemicem: Ben olsam bu tür şeylere para vermezdim fakat babam almış kullanırım diye. Bende yukarıda bahsettiğim şekillerde kullanıyorum.

Parası önemli değil derseniz pişman olmazsınız.

bende kullanıyorum hocam uzun zamandır oldukça kullanışlı aşırı ısınma problem yoksa fansız modelini tercih edebilirsin.
tek kötü özelliği 15" üstü laptop ise fare koyacak yer kalmıyor, artık koltuk başına yastık üzerine mukavva moseped gibi çözümler yapabilirsin

Geri