Bu laptopu alır mısınız?

Kodla Büyü
Almazdım hocam,

Hp ve Toshiba nın aynı işi yapabilecek aynı fiyatta makinelerini tavsiye ederim. Özellikleri biraz düşük olabilir ama işini fazlası ile görür...

Hocam Cbox markasina guvenebilirsen bence alinir, özellikleri gayet guzel, ekran karti haric zaten saglam ekran karti olup da bu kadar ucuza bi makina almak da zor olsa gerek! eger marka takintiniz yoksa ya da garanti konusunda bir sikiniti yasanmayacagina inaniyorsaniz alinir bence!

hocam fiyat uygun özellikler de güzel..cboxta yavas yavas yayılmaya basladı piyasada..benim cbox kullanan arkadaslarım var valla pek şikayetçi değiller.

Ben almazdım, üstüne az biraz daha para ekler daha bildik bişey alırdım. Haftaya 19 Mayıs'a özel indirimler olabilir, bekle bence.

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.
Ben özelliklerini beğendiğim için CBOX markasını bilmediğim için sordum.
yorumlarınızı özellikleri için değil de CBOX markası için yaparsanız daha çok memnun olurum :)

hocam kesinlikle alma derim cbox dizüstüleri gördüm
tamam diğer markalarda aynı parçaları kullanıyor ama tuşlara basınca ses gelen bir dizüstü

Cbox kullanan arkadaşım var gayet memnun. geçen sene chip dergisinde testler çıkmıştı ve gayet guzeldi..sadece satarken zorlanırsınız bizim millette biliyorsunuz marka merakı vardır...ama ben kullanıp daha sonra hediye ederim diyorsanız hiç durmayın....

celikumitin dediği gibi tuşlara basınca ses geliyorsa vazgeçebilirim.
Bu fiyata bu özellikteki toshiba veya hp bulmak imkansız. :?

mystreous' Alıntı:
celikumitin dediği gibi tuşlara basınca ses geliyorsa vazgeçebilirim.
Bu fiyata bu özellikteki toshiba veya hp bulmak imkansız. :?
hocam öyle gerçekten bende marka takıntısı yoktur.kendim datron kullanıyorum
ben hp, toshiba falan bişey demicem elektronik birazda şans işidir. çok ağır uygulamalar kullanmama rağmen (.net, photoshop vb aybı anda) ben gayet memnunum.
bence freedos sistemli bir bilgisayar bakarsan hem işletim sistemine bi daha para vermek sorunda kalmazsın hemde o markaların kendi kurduğu arka planda çalışan bir sürü gerekli gereksiz servisleri ile sıkıntın olmaz, sistemini istediğin gibi kurar kaldırırsın.
e tabi servis garantsi de önemli

hiç kullanmadım kullananıda görmedim :wink: ama ben olsam hp ,casper,dell,datron ürünlerinden birini alırdım ben şuan datron kullanıyorum çok güzel ve temiz bir ürün

Evet kesinlikle freedos istiyorum.
WebCam, Bluetooth, microfon, kart reader
Hepsini bir laptopta bulmak çok zor ya. 1200 ytl ye kadar bişeyler arıyorum. Marka takıntım yok.

hocam ben ilk defa gördüm bu markayı ama ben olsam almazdım aynı paraya dana tanıdık bi marka alabilirsin
tabi senin tercihin

bluetooth yok bunda hocam.
Böyle bir bilgisayara 10 ytl lik bluetooth koymuyorlar hayret bişey yaw

Geri