BU MADDEYİ OKUDUNUZ MU???

Kodla Büyü

cuisinier

Süper Üye
Süper Üye
Ne yani kendi okulumuza akıllı tahta kurulmamışsa diğer okullara mı görevlendirileceğiz :?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    26.3 KB · Görüntüleme: 1,727
Ali bende oyle anladim..

Zaten zorla liselere vermeye calistilar bizi izmirde, bu madde onlara dayanak olmus..

Hocam şu 1.maddeyi lütfen doğru okuyun " veya BT sınıfı bulunan örgün eğitim kurumlarına" diyor.

arkadaşalar ben lisedeyim ve 8 de başlıyor 16:00 da bitiyor 8-4 mü çalışıcam yoksa 9-3 mü kimi 9-3 diyor neye göre 9-3 maddede okulunu eğitim öğretim saatinde diyor.

BT sınıfı olan diyor zaten yakında Fatih projesiyle de tüm okullara uygulanacak olan. Yani şimdi ve ileriye dönük yazılmış bir yönetmelik. Bir sorun yok yani. Şimdilik norm sorunu kaldı geriye.

girdap08' Alıntı:
Hocam şu 1.maddeyi lütfen doğru okuyun " veya BT sınıfı bulunan örgün eğitim kurumlarına" diyor.
oyle diyor tabi de ali hocamin dedigi maddeye gore sizi once fatih okulunda da gorevlendirebiliriz diyor :)

Benim okulumda fatih başlamadı. Buna göre kendi okulumda formatör olarak görevlendirilmeyeceğim. Buna binaen diğer ikili öğretim okullarda ihtiyaç duyulacak 2.bt öğretmeninin diğer okullardan görevlendirilmesinin de yolu açık.

trueandfalse' Alıntı:
arkadaşalar ben lisedeyim ve 8 de başlıyor 16:00 da bitiyor 8-4 mü çalışıcam yoksa 9-3 mü kimi 9-3 diyor neye göre 9-3 maddede okulunu eğitim öğretim saatinde diyor.
hocam idareye gidip bana 30 saatlim ders programi hazirla diyeceksin :) artik gec mi gelirsin erken mi gidersin

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
mevcut düz liselerin çoğunda bilişimci normu yok görevlendirmede yapamıyorlar eski yönetmeliğe göre çünkü önceki yönetmelikte öncelikle kendi okulunda görevlendirilir bt yoksa yada birden fazla bilişimci varsa başka okula görevlendirme yapılıyordu. bu durumda lise müdürleri ağlayıp illere illerde bakanlığa bilişimci kadrosu istedi bunlarda kadro vermeyip zorla görevlendirme yoluyla halledecekler bu işi.
vurun abalıya

Nasıl lisans mezunuyuz biz ya; böyle bir zümre olamaz kendi aleyhine bişeyler çıksın diye uğraşıyor herkes adeta..

Tabiii zümremi bu duruma düşüren utansın...

Arkadaşlar Fatih projesi kapsamında kurulum yapılan okullar veya en az 1 bt sınıfı bulunan okullara görevlendirme yapılacaktır. oldu ki okulumuza fatih uğramadı ama aynı ilçede farklı bir okula uğradı işte o zaman o okula öncelik verilecek...

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
mevcut düz liselerin çoğunda bilişimci normu yok görevlendirmede yapamıyorlar eski yönetmeliğe göre çünkü önceki yönetmelikte öncelikle kendi okulunda görevlendirilir bt yoksa yada birden fazla bilişimci varsa başka okula görevlendirme yapılıyordu. bu durumda lise müdürleri ağlayıp illere illerde bakanlığa bilişimci kadrosu istedi bunlarda kadro vermeyip zorla görevlendirme yoluyla halledecekler bu işi.
vurun abalıya

İşte olay budur arkadaşlar başka hiç bir şey değil, müdürlerin mavlaması olmasa bu yazı çıkmazdı.

Ayrıca bu yazıyla norm kadro konusunda çalışma falan yapılmadığı ve işlerin yine eskisinden pek farklı olmadan devam edeceği en az 5 sene garanti altına alınmıştır.

aliantep27' Alıntı:
branta' Alıntı:
Ali bende oyle anladim..

Zaten zorla liselere vermeye calistilar bizi izmirde, bu madde onlara dayanak olmus..

Değilmi alenen öyle yazıyor.
Görün şimdi filimi :?

evet yaaa. 2 hafta önce bana il mem den sordular, seni bir liseye verelim formatör olarak istermisin diye. yok istemem dedim.
niye isteyeyim. labımda 30 bilgisayar var yeni. 9 saat dersim var. müdürüm nasıl istersem programımı öyle yapıyor. hatta 8'lere girmesem dedim geçen sene, bu sene medya okur yazarlığını seçti kendi giriyor.
ama ne var, 1000 kişilik okulda bt ile ilgili bir tek sorun yok yapamadığım. şunu yaparmıyız derler 2 dk. hallederim. hal böyle olunca niye gideyim başka okula.
sanırım şimdi zorla gönderecekler. normal formatörlükler iptal edilince ben ne yapacağım görevi kabuletmezsem..

siz böyle her maddeyi dallandırırsanız sırtımıza binen çok olur adamlara bak ya

zaten başvuru dilekçesinde birden fazla okul seçebiliyoruz... kaldı ki görev istemeyebiliriz de..

Geri