branta' Alıntı:Ali bende oyle anladim..
Zaten zorla liselere vermeye calistilar bizi izmirde, bu madde onlara dayanak olmus..
oyle diyor tabi de ali hocamin dedigi maddeye gore sizi once fatih okulunda da gorevlendirebiliriz diyorgirdap08' Alıntı:Hocam şu 1.maddeyi lütfen doğru okuyun " veya BT sınıfı bulunan örgün eğitim kurumlarına" diyor.
hocam idareye gidip bana 30 saatlim ders programi hazirla diyeceksin artik gec mi gelirsin erken mi gidersintrueandfalse' Alıntı:arkadaşalar ben lisedeyim ve 8 de başlıyor 16:00 da bitiyor 8-4 mü çalışıcam yoksa 9-3 mü kimi 9-3 diyor neye göre 9-3 maddede okulunu eğitim öğretim saatinde diyor.
19siyaHBeyaz03' Alıntı:mevcut düz liselerin çoğunda bilişimci normu yok görevlendirmede yapamıyorlar eski yönetmeliğe göre çünkü önceki yönetmelikte öncelikle kendi okulunda görevlendirilir bt yoksa yada birden fazla bilişimci varsa başka okula görevlendirme yapılıyordu. bu durumda lise müdürleri ağlayıp illere illerde bakanlığa bilişimci kadrosu istedi bunlarda kadro vermeyip zorla görevlendirme yoluyla halledecekler bu işi.
vurun abalıya
Ali hocam Anteptesiniz sanırım? Var mı aldığınız bir duyum haber filan.aliantep27' Alıntı:oldu kardeşim
Şimdilik yok hocam.Merhoom' Alıntı:Ali hocam Anteptesiniz sanırım? Var mı aldığınız bir duyum haber filan.aliantep27' Alıntı:oldu kardeşim
19siyaHBeyaz03' Alıntı:mevcut düz liselerin çoğunda bilişimci normu yok görevlendirmede yapamıyorlar eski yönetmeliğe göre çünkü önceki yönetmelikte öncelikle kendi okulunda görevlendirilir bt yoksa yada birden fazla bilişimci varsa başka okula görevlendirme yapılıyordu. bu durumda lise müdürleri ağlayıp illere illerde bakanlığa bilişimci kadrosu istedi bunlarda kadro vermeyip zorla görevlendirme yoluyla halledecekler bu işi.
vurun abalıya
aliantep27' Alıntı:branta' Alıntı:Ali bende oyle anladim..
Zaten zorla liselere vermeye calistilar bizi izmirde, bu madde onlara dayanak olmus..
Değilmi alenen öyle yazıyor.
Görün şimdi filimi :?