Hocam arkadaş meb'in okul sitesinde yönetim panelinde nasıl yapılır diye soruyor. Oldukça kolay ama ne zamandır yapmıyorum o yüzden yönlendiremeyeceğim ama iyice kurcalayın yaparsınız hocam.ahmetfx' Alıntı:Basitçe CSS ile veya daha efektli, görsel (kayan, solarak kapanan vs.) isterseniz Jquery ile yapılabilir.
yasarsahbaz' Alıntı:Hocam arkadaş meb'in okul sitesinde yönetim panelinde nasıl yapılır diye soruyor. Oldukça kolay ama ne zamandır yapmıyorum o yüzden yönlendiremeyeceğim ama iyice kurcalayın yaparsınız hocam.ahmetfx' Alıntı:Basitçe CSS ile veya daha efektli, görsel (kayan, solarak kapanan vs.) isterseniz Jquery ile yapılabilir.
Hocam yeşil düğmeler ile bu şekilde bir menü görünümü olmuyorahmetfx' Alıntı:yasarsahbaz' Alıntı:Hocam arkadaş meb'in okul sitesinde yönetim panelinde nasıl yapılır diye soruyor. Oldukça kolay ama ne zamandır yapmıyorum o yüzden yönlendiremeyeceğim ama iyice kurcalayın yaparsınız hocam.ahmetfx' Alıntı:Basitçe CSS ile veya daha efektli, görsel (kayan, solarak kapanan vs.) isterseniz Jquery ile yapılabilir.
Kafa direkt tasarıma gitmiş
MEB Panelinde Menü başlığı altındaki Yeşil (+) düğmelerini kullanarak iç içe menüler oluşturabilirsiniz.
dengem' Alıntı:Okulunuzun yönetim panelinde üstte bulunan Menü seçeneğine tıklayınız. Daha sonra hangi dizin altında(menü) oluşturmak istiyorsanız o menünün sırasında en sağda bulunan simgelerden + ikonuna tıklayarak dilediğiniz kadar alt menü yapabilirsiniz..
zodiac' Alıntı:dengem' Alıntı:Okulunuzun yönetim panelinde üstte bulunan Menü seçeneğine tıklayınız. Daha sonra hangi dizin altında(menü) oluşturmak istiyorsanız o menünün sırasında en sağda bulunan simgelerden + ikonuna tıklayarak dilediğiniz kadar alt menü yapabilirsiniz..
Hayır hocam anlatamadım ben olayı,ekteki fotoya bakarsanız normal menü değil görünümü bile farklı,normal dediğiniz gibi menü yapmak zaten çocuk oyuncağı,sormak istediğim şey ekteliki fotoda bulunan menü görünümünü elde etmek
ahmetfx' Alıntı:Hocam orada link sayısı fazla olunca öyle gözüküyor bildiğim kadarıyla.
zodiac' Alıntı:ahmetfx' Alıntı:Hocam orada link sayısı fazla olunca öyle gözüküyor bildiğim kadarıyla.
hocam linkteki siteye bakma şansınız var mı? teşekkürler, inş dediğiniz gibidir valla çok merak ettim nasıl bişi olduğunu