Bu mikrofonu nasıl bağlarım?

Kodla Büyü

dervisahmet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar resimde gördüğünüz bir işyerinde güvenlik amaçlı kullanılacak hassas mikrofon.Bunun bilgisayara nasıl bağlanacağı konusunda fikri olan var mı?

Ekli dosyalar

• mikrofon.JPG
    mikrofon.JPG
    51.7 KB · Görüntüleme: 1,178
emin değilim ama güç girişi olduğu için kablo sayısı da artıyor. biri de bilgisayara takılacak olan kablo olmalı. ama en iyisi netten kılavuz falan bulmak tabi.

dervisahmet' Alıntı:
hasan46' Alıntı:
kırmızı +5v siyah şase sarı ise mic yada line in olabilir

bu üç kablo 1 jak a bağlanıp ses kartına bağlanabilir mi?

+5v ve şase yi ayrı bir kablo ile bilgisayarın power çıkışı +5v den alın şase ve mic kablosunu ise parazitlerden etkilenmemesi için mic kablosu kullanın

hasan46' Alıntı:
dervisahmet' Alıntı:
hasan46' Alıntı:
kırmızı +5v siyah şase sarı ise mic yada line in olabilir

bu üç kablo 1 jak a bağlanıp ses kartına bağlanabilir mi?

+5v ve şase yi ayrı bir kablo ile bilgisayarın power çıkışı +5v den alın şase ve mic kablosunu ise parazitlerden etkilenmemesi için mic kablosu kullanın
bunu gösteren bir site veya döküman var mı hocam

hocam site bilmiyorum vardır muhakkak ama bu benim kendi tecrübelerim
ses ve mikrofon konusunda bilgim var ama gösterdiğiniz mikrofon türünü daha önce görmedim sizin bu mikrofona ait bir şemaya sahip olmanız gerekli aldığınız yerde veya kutusunda kablo rengine göre + - out gibi yazılar olmalı eğer yoksa benim tahmin ettiğim gibi bağlayıp deneyeceksiniz. Birazda eletronik bilgisi gerekecek
kolay gelsin

kırmızı veya siyah kabloyu powerdan çıkan kablolardan güç alsam.Sarıyı ses kartına bağlamak için uygun jak bulabilirmiyim?

jack elektronik malzeme satanlarda her çeşidi var bulursun
bence bilgisi olan birilerinden yardım alın yoksa yanlışlıkla bilgisayara veya ses kartına zarar verirsiniz hocam

Geri